Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Békéscsaba 1912 Előre FC II. - Pénzügyőr SE mérkőzés beharangozója

2015.11.05
 

 

 

 

NB III Közép csoport 15. forduló 

  

 

2015.11.08. (vasárnap) 13:30 óra, Békéscsaba

 

 

Békéscsaba 1912 Előre FC II. - Pénzügyőr SE

 

Játékvezető:  Brezovai Zoltán, asszisztensek: Török Sándor, Lászlai Róbert

 

 

bekescsaba---pse-plakat.jpg

A plakátot készítette: Orosz Tóth Attila

 

 

Vidéki túráinkról eddig csak Szekszárdról hoztuk haza a három pontot. Gyulán és Pakson döntetlent játszottunk, míg Dabason és Bölcskén vereséget szenvedtünk. A Békéscsaba tartalékjai jelenleg a 14. helyen állnak a bajnokságban, nyolc ponttal kevesebbet szereztek nálunk, de hozzátartozik a dologhoz, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

A hétvégén szünet lesz az első osztályban, s ez akár valamelyest befolyásolhatja is ellenfelünk összeállítását. Az biztos, hogy nagyon komoly értékkel bírna, ha le tudnánk győzni őket.

Vatai Attila a Pénzügyőr SE vezetőedzője válaszolt kérdéseimre:

- Egy végig izgalmas mérkőzésen sikerült felülmúlni a Budapest Honvéd második csapatát. Hogyan értékeled a találkozót?

- A Budapesti Honvéd futballklub fogalom a magyar futballban, profikkal és akadémistákkal teletűzdelt második csapatuk legyőzése maradandó élmény. Sikerünk nem volt érdemtelen, mert stratégiában, hozzáállásban, helyzetek kialakításában is a vendégek fölé nőttünk.

- A hétvégén egy másik tartalékcsapat, ezúttal a Békéscsabáé következik. Ellenfelünk legutóbbi két hazai mérkőzésén győzelmet aratott. Mire számíthatunk vasárnap?

- A viharsarok fővárosa ontja a tehetségesebbnél tehetségesebb labdarúgókat. Második csapatuk is reményteljes fiatalok gyülekezete, Pasaréten mostanában mégis azokat a ’csabaiakat emlegetik  - Szigeti, Sztrunga, Kovács  -  akik manapság  a Pénzügyőrben játszanak. A büszke trió nem csak kamaszkoruk legszebb békéscsabai nyaraira, hanem erre a meccsre is örökké emlékezni fog, ha csapatunk ugyanolyan szervezett lesz, mint a Budapesti Honvéd ellen volt…

 

Szécsi József 

 

 
 
 

NB III Közép csoport

 

Beharangozó

/Kattints!/

Eredmények

/Kattints!/

 

 
 

nb3kozep.jpg