Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Főv. Vízművek SK - Pénzügyőr SE mérkőzés beharangozója

2014.09.25

 

 

 

 

BLSZ I. osztály 7. forduló 

  

 

2014.09.27. (szombat) 10:30 óra

 

IV. ker. Váci út 102. Megközelítés

 

 

Főv. Vízművek SK - Pénzügyőr SE

 

 

Játékvezető: Leél-Őssy Ádám, asszisztensek: Lovász László, Milavecz Péter

 

 

vizmuvek---pse-poszter2.jpg

 

 

Lement hat forduló a bajnokságból, s egyre inkább látni lehet az erőviszonyokat. A nyáron úgy vélekedtünk, hogy a bajnoki címért az Ikarus, a Budafok és a Voyage lehetnek a legnagyobb riválisaink, ami eddig be is igazolódott. Rajtuk kívül a sashalmi Tintahalak együttese is remekül vette az akadályokat, ami tavaszi szereplésüket látva, talán nem is olyan nagy meglepetés. Úgy tűnik, hogy bőven tartogatnak majd izgalmakat a hátralévő fordulók, hiszen nem csak mi, hanem vetélytársaink is magabiztosan gyűjtögetik a pontokat. Az Ikarus olyannyira, hogy hat mérkőzés után is száz százalékos teljesítményt mondhat a magáénak, s így kétpontos előnyre tett szert.
Az elmúlt bajnokságban mindösszesen két vereségünk volt, ezek közül az egyiket éppen szombati ellenfelünk a Vízművek otthonában szenvedtük el (1-0). Ez a három pont égetően hiányzott júniusban. A nyár folyamán a vizesek játékoskerete teljesen kicserélődött, s túlestek egy edzőváltáson is. Az ellenünk várhatóan pályára lépők közül érdemes kiemelni Jókay-Guttmann Dániel kapust, aki az eddigi találkozókon kitűnő teljesítményt nyújtott, pedig még csak áprilisban töltötte be a 16. életévét. A szombaton meglehetősen korai időpontban kezdődő mérkőzésen várhatóan alkalmunk nyílik rá, hogy alaposan teszteljük tudását, de azt remélem, hogy a mérkőzés legjobbja ezúttal a mi csapatunkból kerül majd ki (pl. valamelyik többgólos támadónk személyében). 
Vatai Attila a Pénzügyőr SE vezetőedzője válaszolt kérdéseimre:

- Hogyan értékeled a Ferencvárosi FC ellen nyújtott teljesítményt?
- Még bennünk volt az előző heti döntetlen eredmény csalódása, sok hibával futballoztunk, míg ellenfelünk nagyon zártan és szervezetten védekezett. A közepesnél gyengébb teljesítménnyel szereztük meg a három pontot.
- Tavaly vereséget szenvedtünk a Vízművek-pályán. Miként készültök a szombati találkozóra, s mire számíthatunk?
- A tavalyi eredmény nem fog megismétlődni. Akkor volt egy jó szériája a Vízműveknek az első 10 fordulóból 9 alkalommal győztek. Most más a keretük összetétele, míg a mi csapatunk csak erősödött azóta. Sokat és keményen dolgoztunk kedden és szerdán, a finomhangolásra pedig ott a csütörtök és a péntek. A szombati szokatlan időpont ellenére szurkolóink győzelemre számíthatnak, az sem lehet akadály, hogy a hazaiak állítólag a rosszabb minőségű és kisebb méretű edzőpályájukon akarnak fogadni bennünket...

 

Szécsi József

 

A mérkőzés állását folyamatosan követhetik Facebook oldalunkon!

 

 

  A 7. forduló beharangozója és tippjáték a Pesti Foci weboldalon.

 

 

 

 

További mérkőzések:

   

2014.09.24. (szerda) 15:00 óra

RTK-Vasló - Ikarus BSE 1-6

2014.09.24. (szerda) 16:00 óra

Főv. Vízművek SK - Ferencvárosi FC 0-2

 

2014.09.27. (szombat) 11:00 óra

Testvériség SE - Budafoki LC

KISE - Voyage SE

2014.09.27. (szombat) 15:00 óra
RAFC - Szent Pál Akadémia

2014.09.27. (szombat) 16:00 óra
Kelen SC - THSE-Sashalom

RTK-Vasló - Unione FC

2014.09.28. (vasárnap) 15:30 óra
Ikarus BSE - Ferencvárosi FC

2014.09.28. (vasárnap) 18:30 óra
43. Sz. Építők - Hegyvidék SE

 

tabella1.jpg