Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Paks II. - Pénzügyőr SE mérkőzés beharangozója

2015.09.25
 
 

 

 

 

NB III Közép csoport 9. forduló 

  

 

2015.09.27. (vasárnap) 16:00 óra, Paks  

 

 

Paksi FC II. - Pénzügyőr SE

 

Játékvezető: Zierkelbach Péter, asszisztensek: Legeza László, Éles András

 

 

paks---pse.jpg

 

Valódi futballünnep volt a Szombathelyi Haladás elleni kupamérkőzés. Bár a 15 órás kezdés nem volt éppen közönségbarát, így is tömött sorokban érkeztek a nézők a Pasaréti úti Sporttelepre.

Életveszélyes kontratámadásaink miatt az első félórában többször is nagyon közel jártunk a gólszerzéshez. Sajnos a félidő hajrájában Kovács Dániel kiállítása miatt emberhátrányba kerültünk, a tizenegyest pedig ellenfelünk gólra váltotta.

Mi szurkolók úgy gondoltuk, hogy ezzel minden reményünk elveszett a továbbjutásra, de a CSAPAT nem így vélekedett, s nem sokkal a második félidő kezdetét követően egy formás támadás végén Luczek Dávid egyenlített. Bár kisvártatva újra megszerezte a Haladás a vezetést, s a mérkőzés hosszabbításában ismét betaláltak a hálónkba, de egyáltalán nincs okunk elkeseredni. Büszkék lehetünk a srácokra, mert hiába játszottunk több mint ötven percig emberhátrányban Magyarország jelenlegi második legjobb labdarúgócsapata ellen, a 92. percig izgalmas volt a mérkőzés. Volt értelme az eddig elvégzett munkának, csak így tovább!

Vasárnap Pakson egy igazi rangadó következik, hiszen a negyedik és ötödik helyezett összecsapása kiérdemli ezt a jelzőt.

Vatai Attila a Pénzügyőr SE vezetőedzője válaszolt kérdéseimre:

- Csapatunk remekül helytállt a Magyar Kupában, egyáltalán nem érződött a kétosztálynyi különbség. Hogyan értékeled a találkozót?

-  Szerintem a Haladás elleni mérkőzés több volt, mint helytállás, nagyon sok  mindent megmutattunk abból, hogy mit gondolunk a futballról, felejthetetlen délután volt, maximális dicséret illeti a csapatot!

- Vasárnap Paksra látogatunk, ahol a helyi tartalék csapat lesz az ellenfelünk. Mennyit vett ki a szerdai kupameccs a srácokból? Folytatódhat a már hárommeccses győzelmi sorozatunk?

- Sokat kivett belőlünk a szerdai meccs, de vasárnap játszunk a Paks II. ellen így egy nappal több jut a regenerálódásra. Tavaly ilyenkor a Vízművek vendégei voltunk, most pedig egy NB I-es csapat tartalékjaihoz utazunk… A különbséget még zongorázni sem lehet, de ahogy akkor, úgy most is győzni szeretnénk, magasra tettük a lécet, most is megpróbáljuk átugorni.

 

Szécsi József     

 

 

 
 

 

NB III Közép csoport

 

Beharangozó

/Kattints!/

 

 
 

nb-iii-kozep-9.-fordulo.jpg