Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Pénzügyőr SE - Budapest Honvéd MFA II. mérkőzés beharangozója

2015.10.30
 

 

 

 

NB III Közép csoport 14. forduló 

  

 

2015.11.01. (vasárnap) 13:00 óra 

 

Pénzügyőr SE Pasaréti úti Sporttelep

 

Pénzügyőr SE - Budapest Honvéd MFA II.

 

 

Játékvezető: Németh Renáta, asszisztensek: Szabó Péter, Bede Tamás Dr.

 

 

psa---honved-ii-plakat.jpg

Készítette: Orosz Tóth Attila

 

 

Már csak három mérkőzésünk van hátra az őszi szezonból, s az utolsó hazai találkozónk következik. A Honvéd után Békéscsabára és Szegedre utazunk, majd szabadnaposak leszünk.

Vatai Attila a Pénzügyőr SE vezetőedzője válaszolt kérdéseimre:

- Úgy érzem, hogy szerdán visszakaptunk valamit a sorstól, de ehhez az is kellett, hogy a srácok az utolsó pillanatig nem adták fel. Hogyan értékeled a találkozót?

- Nehezen találtunk fogást a tartalmasan játszó vendégeken és a második félidő elején úgy tűnt el is dől minden. Szerencsére azonban kimaradtak a komlói helyzetek és talpra tudtunk állni, az egyenlítéshez azonban a Pápai - Szigeti „tandemen” kívül jó adag szerencsére is szükségünk volt. Valóban úgy van, amit elvesztettünk az Újbuda ellen, azt most visszakaptuk a sorstól, de ne felejtsük el, tettünk érte bőven.     

- Hogy vannak sérültjeink, s mire számíthatunk a Budapesti Honvéd tartalékjai ellen?

- Iflinger és Kozarek továbbra is sérült, Lannert beteg. Másoknak is van baja bőven, azt igyekszünk orvosolni vasárnapig.  A Honvéd II. csapatát két hete láttam a Bölcske ellen, akkor kétgólos előnyt szórakoztak el. Az egyik büntetésük az volt a lefújás után, hogy Hemingway úr, a Honvéd öltözőből átvitte az előre bekészített összes süteményt és gyümölcsöt a vendégeknek…   

A hírek szerint a Honvéd tulajdonosa Pasarétre is kilátogat, fasírttal és agresszív futballal várjuk, győzelemmel szeretnénk búcsúzni a hazai pályától.     

 

Szécsi József

 

 

 
 
 

NB III Közép csoport

 

Beharangozó

/Kattints!/

Eredmények

/Kattints!/

 

 
 

nb-iii-kozep.jpg

 
 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.