Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Pénzügyőr SE - ESMTK mérkőzés beharangozója

2016.03.23

 

 

 

NB III Közép csoport 24. forduló 

  

 

2016.03.26. (szombat) 15 óra

 

Pasaréti úti Pénzügyőr Sporttelep

 

 

 Pénzügyőr SE - ESMTK

 

Játékvezető: Horváth Máté, asszisztensek: Reinicz Gábor, Horváth Edina Ilona

 

 

pse---esmtk.jpg

Készítette: Orosz Tóth Attila

 

 

A Dunaharaszti elleni siker után végre visszatérünk igazi otthonunkba, ahol régi riválisunkat az ESMTK csapatát fogadjuk. Az ősszel 3-0-ra nyertünk Erzsébeten, s jelenleg már tíz ponttal többel rendelkezünk, mint ők.

Nem csak saját szurkolóinkat és szimpatizánsainkat, hanem a Lizáért szorítókat is nagy szeretettel várjuk! Garantált a jó szórakozás, hiszen két remek csapat párharcát láthatják a jellegzetes pasaréti miliőben, s úgy tűnik, hogy az időjárás is kegyes lesz hozzánk.

Vatai Attila a Pénzügyőr SE vezetőedzője válaszolt kérdéseimre:


- Úgy vélem, hogy a bajnoki év legértékesebb győzelmét arattuk. Teljesen megérdemelten hoztuk el a három pontot Dunaharasztiról. Hogyan értékeled a mérkőzést?

- Mi is így gondoljuk, ahogy írtad, értékes három pontot szereztünk, amiért nagyon megdolgoztunk. Óriási küzdelem folyt végig a 90 perc alatt,  míg a hazai mezőnyfölény meddőnek bizonyult, addig nekünk volt három nagy és több kisebb lehetőségünk is, benne volt a levegőben, hogy előbb-utóbb betalálunk. A hajrában a hazaiaknak is volt gólhelyzetük, de ezek szerencsére kimaradtak és így összességében megérdemelten nyertünk, ami óriási megerősítés abban a tekintetben, hogy jó úton járunk.

- Pontszámban eddig ugyan kevesebbet gyűjtött az ESMTK, de az ősszel is megtapasztalhattuk, hogy egy kifejezetten jó csapatról van szó.  A tavaszi szezonban pedig hozzánk hasonlóan mindössze négy gólt kaptak. Miként látod esélyeinket?

- A pesterzsébetiek elleni meccsek olyanok, mint a Fradi - Újpest rangadók, teljesen mindegy, hogy a csapatoknak hány pontjuk van és hol állnak a tabellán, az összecsapás mindig „unikum” szurkolónak és játékosnak egyaránt. Az évekkel ezelőtti rivalizálás helyébe egymás kölcsönös tisztelete lépett, ami nemcsak a szakmai stábra, a játékosokra, hanem a szurkolótáborokra is vonatkozik és ez így van jól.   AZ ESMTK erős gárda, kiváló játékosokkal, a bajnokság végén sokkal előrébb lesznek a tabellán, mint ahol most állnak. Nekünk a táblázattal nem szabad foglalkozni, hasonló mentalitásban kell tenni a dolgunkat, ahogyan ezt Dunaharasztiban tettük. Természetesen győzni szeretnénk és folytatni a pasaréti csodát, hiszen végre valóban hazai pályán játszhatunk, először lépünk pályára otthonunkban!

 Szécsi József

 

 

2016.03.26. (szombat) 15:00 óra 

Pénzügyőr SE - ESMTK 

SZEOL SC - Dunaharaszti MTK 

Várfürdő-Gyulai Termál FC – HR-RENT Kozármisleny 

Szentlőrinc SE - Szekszárdi UFC 

Komlói Bányász - Monori SE 

 2016.03.27. (vasárnap) 15:00 óra 

Budafoki MTE-Újbuda FC - Békéscsaba 1912 Előre II. 

2016.03.27. (vasárnap) 16:00 óra 

Bölcskei SE - Paksi FC II. 

Hódmezővásárhelyi FC - Budapest Honvéd-MFA II.

 

 

 

 

 

NB3 Közép csoport

 

Beharangozó

/Kattints!/

Eredmények

/Kattints!/

 

 

 

kozep.jpg