Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Pénzügyőr SE - Kelen SC mérkőzés beharangozója

2015.03.12
 

 

 

 

BLSZ I. osztály 18. forduló 

  

 

2015.03.14. (szombat) 13:00 óra, Vasas SC 

 

1026 Pasaréti út 11-13. 

 

 

Pénzügyőr SE - Kelen SC

 

pse-cimer-kivagott.jpg              kelen.png

 

Játékvezető: Dancs Boldizsár, asszisztensek: Orosházi Dávid, Temesi Tibor

 

 

 

pse---kelen-poszter.jpg

 

 

Eddig csalódniuk kellett azoknak, akik úgy gondolták, hogy egy könnyed izgalommentes tavaszi szezon vár ránk, hiszen múlt heti váratlan vereségünk után nyakunkon vannak üldözőink.

Hét nap alatt három tétmérkőzést fogunk játszani, a Kelen SC után jövő hét szerdán 19:30 órakor a Vasas SC Pasaréti úti pályáján a Budapest Kupa 4. fordulójában a RAFC-ot fogadjuk, majd három nap elteltével bajnoki meccsen is összemérjük erőnket a rákosszentmihályiakkal.

Mostanáig három alkalommal léptünk pályára a Kelen SC csapata ellen, s bár mindhármat megnyertük, de egyáltalán nem könnyen. Ezúttal is fokozott odafigyelés és koncentráció kell majd a sikerhez.

Vatai Attila a Pénzügyőr SE vezetőedzője válaszolt kérdéseimre:

 

- Először is szeretném a szurkolók nevében együttérzésemet kifejezni édesapád halála miatt. Emellett eltörpül a tény, hogy váratlan vereséget szenvedtünk az Építőktől, s ezzel két pontra csökkent az előnyünk. Miben látod a vereség okát?

- Köszönöm szépen! A meccsről: a vereség oka összetett. Saját felelősségünket a koncentráció hiányában és a körülményes játékban látom, de azt is tudni kell, hogy mélyen védekező ellenfél ellen klasszikus értékeket képviselő csatár nélkül sokkal nehezebb dolgunk van. Szakolczai beteg volt, Kozarek még nincs megfelelő állapotban, a többiek – Hassan, Iflinger, Pápai -  inkább a szélről indulva tudnak érvényesülni, Sztrunga, Gyürki vagy Tóth Zsombor pedig az ún. „10-es” pozíciójából indulva sikeres. Ettől függetlenül mindannyian alkalmasak arra, hogy ezen a szinten megoldják a góllövést, meg is fogják, reményeim szerint már szombaton.

- A múlt héten, de már a bajnoki rajton is azzal kellett szembesülnünk, hogy rendkívül durván futballoztak ellenünk. Ez lenne a recept a Pénzügyőrrel szemben, s nagyjából erre számíthatunk a tavasz folyamán?

- Valóban így van, két piros lap és legalább egy büntető is elmaradt. Ellenfeleink stratégiát váltottak és ehhez joguk van. A játékvezető felelőssége, hogy mit enged. Mivel ez nem a mi dolgunk, egyet tehetünk, alkalmazkodunk az új helyzethez, el kell tudnunk viselni a fájdalmat és csak a játékunkra kell koncentrálni. Az is fontos, hogy agresszívabban futballozzunk, de azt a futballkultúrát, amit felépítettünk másfél év alatt, nem fogjuk átalakítani. Bízom abban, hogy a játékvezetők a továbbiakban megvédik játékosaimat.

- Nagyon hiányzott a csapatból Szakolczai-Sándor Balázs. Hogy van, és mi a helyzet a többi betegünkkel, sérültünkkel?

- Szaki jobban van, csütörtökön már velünk lesz. A többiek is jól vannak, megúsztuk súlyos sérülés nélkül, Gyürki a szerdai edzést még kihagyta, de talán a hétvégére ő is jó lehet.     

 

Szécsi József

 

 

 

 
 

További mérkőzések:

2015.03.13. (péntek) 20:15 óra
Hegyvidék SE - Budafoki LC 1-0

2015.03.14. (szombat) 13:00 óra
Ferencvárosi FC - RAFC

2015.03.14. (szombat) 14:00 óra
KISE - Főv. Vízművek SK

Ikarus BSE - 43. Sz. Építők SK

2015.03.14. (szombat) 14:30 óra
THSE-Sashalom - Unione FC

2015.03.14. (szombat) 15:00 óra

Szent Pál Akadémia - RTK-Vasló

2015.03.14. (szombat) 19:00 óra
Voyage SE - Testvériség SE

 

 

 

tabella20150313.jpg

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.