Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Pénzügyőr SE - Komlói Bányász mérkőzés beharangozója

2015.10.15
 

 

 

 

NB III Közép csoport 12. forduló 

  

 

2015.10.07. (szombat) 14:00 óra 

 

Pénzügyőr SE Pasaréti úti Sporttelep

 

Pénzügyőr SE - Komlói Bányász

 

 

Játékvezető: Sipos Tamás, asszisztensek: Németh Imre, Révész Csilla

 

 

plakat-pse---komlo.jpg

 

 

 

pse---komlo.jpg

 

 

 

Az elmúlt fordulóban véget ért öt mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatunk. Tizenegy perccel a meccs vége előtt még mi álltunk nyerésre, így nem csoda, hogy lógó orral távoztunk Budafokról.

Fontos kiemelni, hogy még csak most tértünk vissza a harmadosztályba, így bosszankodni lehet, de elkeseredni semmiképpen sem! Van egy szerethető, ütőképes csapatunk, mely senki ellen sem esélytelen.

Vatai Attila a Pénzügyőr SE vezetőedzője válaszolt kérdéseimre:

- A Monor után az Újbuda ellen is nagyon közel álltunk a győzelemhez, de végül pontot sem sikerült szereznünk. Hogyan értékeled a mérkőzést?

- Nagyon közelinek nem éreztem a győzelem lehetőségét még a vezető gólunk után sem, hiszen egy feljutásra esélyes profi csapat volt az ellenfél.  Végig nyílt volt a küzdelem, bármi benne volt a levegőben, az is, hogy újabb gólt lövünk, de az is, ami végül megtörtént. Az egyenlítő góljuk  extra volt, a győztes góljuk pedig a 90. percben egy 11-es, kifogásolható játékvezetői döntés után. De ez benne van a futballban, el kell tudni engedni és készülni kell a következő feladatra.

- Szombaton ismét egy masszív csapat ellen lépünk pályára. Milyen előjelekkel készültök a találkozóra?

- Valóban egy masszív, jó csapat a Komló, legutóbb a Honvéd II. csapatát győzték le hazai környezetben.  Ki fogjuk őket elemezni a héten és  mindennap tenni fogunk azért, hogy képesek legyünk legyőzni őket.   

 

  Szécsi József

  

 

 

 
 

 

NB III Közép csoport

 

Beharangozó

/Kattints!/

Eredmények

/Kattints!/

 

 
 

nbiii-kozep-12.jpg