Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A PÉNZÜGYŐR SE - MONORI SE MÉRKŐZÉS BEHARANGOZÓJA

2015.10.01
 
 

 

 

 

NB III Közép csoport 10. forduló 

  

 

2015.10.03. (szombat) 15:00 óra 

 

Pénzügyőr SE Pasaréti úti Sporttelep

 

Pénzügyőr SE - Monori SE

 

 

Játékvezető: Bogár Gergő, asszisztensek: Csáky Tibor, Fodor Richárd

 

 

pse---monor-plakat.jpg

 

 

Szombat délután a második helyezett Monor látogat Pasarétre. Egyáltalán nem számítunk esélytelennek, hiszen legutóbbi négy bajnokinkból tíz pontot szerezve eddig várakozáson felül szerepeltünk.

Az előrejelzések szerint a találkozó idejére pompás időjárás várható, s egy izgalmas mérkőzésre számíthatunk. Mi kell még? Várjuk szurkolóinkat, szimpatizánsainkat, zúgjon a „Hajrá Pénzügy!”

Vatai Attila a Pénzügyőr SE vezetőedzője válaszolt kérdéseimre:

- Az elmúlt fordulóban értékes döntetlent értünk el a Paks második csapata ellen. Mennyire voltál elégedett a csapat teljesítményével?

- Maximálisan elégedett voltam, mert nagyon masszív és szervezett volt a játékunk, egy erős játékos anyaggal rendelkező és végig jól futballozó Paks ellen. Ők eddig hazai pályán mindig besöpörték a három pontot. Sok lehetőségük volt a gólszerzésre, de vagy Hajdu Geri védett bravúrosan vagy a kapufa segített. Nekünk is megvoltak a lehetőségeink, az utolsó 10 percben két alkalommal is mattolhattuk volna az U20-as magyar válogatott kapusát Székelyt, de ő is jól állt a lábán. Összességében bravúrnak értékelem pontszerzésünket.

- A hétvégén újabb rangadót játszunk. Hogy vannak betegeink, sérültjeink és mire számítasz a Monor elleni találkozón?

- A Monor ugyanolyan profi csapat, mint a Paks II,  hasonlóan nehéz dolgunk lesz, mint vasárnap volt. Bíró Öcsi még antibiotikumot szed, talán csütörtöktől már mozoghat, Kozarek szerdán kezdheti el óvatosan az edzéseket, Varga-Sebestyén sárga lap után pihent egy jót, vele nőttek a variációs lehetőségeim. Meggyes a múlt héten nem edzett velünk, mert munkahelyi elfoglaltságai nem engedték, szerdán végre újra köztünk lesz. Buzás Viktor sérült, a hét második felében derül ki, hogy számíthatunk-e rá.    

 

Szécsi József

 

 

 
 
 
 
 

nb-iii-kozep.jpg