Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Pénzügyőr SE - Voyage SE mérkőzés beharangozója

2014.10.09

  

 

 

 

BLSZ I. osztály 9. forduló 

  

 

2014.10.11. (szombat) 13:00 óra, Pénzügyőr SE

 

Pasaréti úti Sporttelep 

 

 

Pénzügyőr SE - Voyage SE

 

Játékvezető: Király Gergő, asszisztensek: Vida Gábor, Szíjjártó Zsolt

 

 

 pse---voyage-posztertm.jpg

 

 

Egymás után két idegenbeli mérkőzést játszottunk. Sikerrel és eredményesen, hiszen begyűjtöttünk hat pontot, összesen tizenhárom gólt szereztünk, s emellett érintetlen maradt a hálónk. 
A hétvégén végre ismét Pasaréten, hazai közönség előtt lépünk pályára. A Voyage hozzánk hasonlóan még nem talált legyőzőre a bajnokság során, de három alkalommal is csak döntetlent sikerült elérnie. Győzelmünk esetén egyik fő vetélytársunkkal szemben hét pontra nőne az előny, mely már tekintélyesnek mondható. 
Vatai Attila a Pénzügyőr SE vezetőedzője válaszolt kérdéseimre:
- Talán senki sem számított ilyen nagyarányú győzelemre az Ikarus otthonában. Még az is belefért, hogy kihagytunk két tizenegyest. Hogyan értékeled a látottakat?
- Bizakodó voltam a mérkőzés előtt, de én sem számítottam ilyen nagyarányú győzelemre. Ugyanakkor a sikert helyén kell kezelni, mert bár a kiállítás jogos volt, 75 perc játék emberelőnyben meghatározta a mérkőzés végeredményének kialakulását. Mindentől függetlenül azért játékosaimnak jár az elismerés, hiszen az emberelőnyért megdolgoztak és az elhibázott büntető után is nyugodtan, koncentráltan és erőt sugározva futballoztak. 
- A Pénzügyőr és a Voyage legutóbb májusban találkozott egymással. A rossz emlékű mérkőzésen képtelenek voltunk ellenfelünk hálójába találni. Mire számíthatunk szombaton?
- Van törlesztenivalónk bőven az otthonunkba látogató Voyage csapatával szemben. Abban biztos vagyok, hogy nem lesz a vége 0:0, mint tavasszal volt. Sajnos egy vírus megint ledöntött néhány embert a lábáról, de szombatra mindenki rendben lesz. Nagyon motiváltak vagyunk, szombaton bizonyítani szeretnénk, hogy az elmúlt hetek jó formája nem a véletlen műve volt.

Szécsi József
 

 

 A mérkőzés állását folyamatosan követhetik Facebook oldalunkon!

 

 

  A 9. forduló beharangozója és tippjáték a Pesti Foci weboldalon.

 

 

 

 

További mérkőzések:

 

2014.10.07. (szerda)
19:30 FERENCVÁROSI FC - 43. SZ. ÉPÍTŐK SK 0-1

2014.10.11. (szombat)

10:30 FŐV. VÍZMŰVEK SK - IKARUS BSE  
11:00 TESTVÉRISÉG SE - RTK-VASLÓ  
13:00 KISE - THSE-SASHALOM 
15:00 RAFC - HEGYVIDÉK SE 
15:00 KELEN SC - BUDAFOKI LC 

2014.10.12. (vasárnap)

15:00 SZT. PÁL AKADÉMIA - FERENCVÁROSI FC 
17:00 43. SZ. ÉPÍTŐK SK - UNIONE FC

 

 

tabella1007.jpg