Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A SZEOL SC - Pénzügyőr SE mérkőzés beharangozója

2015.11.12
 

 

 

 

NB III Közép csoport 16. forduló 

  

 

2015.11.14. (szombat) 13:30 óra, Szeged

 

 

SZEOL SC - Pénzügyőr SE

 

Játékvezető: Szommer Attila, asszisztensek: Kis Zoltán, Varga Gábor

 

 

szeol---pse-plakat.jpg

A plakátot készítette: Orosz Tóth Attila

 

 

Őszi utolsó bajnoki meccsünkön Magyarország harmadik legnépesebb városának csapatához látogatunk. Bizonyos szempontból ez az igazi szegedi együttes, hiszen a másodosztályban rajthoz álló Szeged 2011 rendszeresen Gyulán játssza mérkőzéseit.

A SZEOL az elmúlt bajnokságban az ötödik helyen végzett az NB III Közép csoportjában, jelenleg a harmadik helyen áll, s így a feljutásra is esélyes.

 

Vatai Attila a Pénzügyőr SE vezetőedzője válaszolt kérdéseimre:

- Nem várt különbségű győzelmet arattatok Békéscsabán, amely azt hiszem, hogy az elmúlt évek egyik csúcseredménye. Hogyan értékeled a találkozót?
- A békéscsabaiak honlapjáról idézek:  „a vendégek taktikailag érettebb játékot nyújtottak, így a sikerük nem kérdőjelezhető meg…”  

Így gondolom én is. Kezdetben kissé elfogódottak voltunk, mégiscsak egy első osztályú profi csapat csodálatos stadionjában profik ellen játszottunk, de utána saját kezünkbe vettük a sorsunkat, kontrolláltuk a mérkőzést. Ami pedig az utolsó 20 percben történt az álomszerű volt, játékosaimnak és nekem is örök élmény marad.

- Akármi is lesz a SZEOL elleni mérkőzés végeredménye, az biztos, hogy sikeres őszt zárunk, de tudjuk ezt még fokozni?

- A tabellán jól mutat az eddig megszerzett 23 pont, de Szegedre sem kirándulni megyünk. A békéscsabainál is tudunk jobbat, remélem ezt szombaton meg is fogjuk tudni mutatni.   

 

Szécsi József

 

 

 
 
 

 

NB III Közép csoport

 

Beharangozó

/Kattints!/

Eredmények

/Kattints!/

 

 
 
 

nb-iii-kozep-16.-fordulo.jpg