Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Átigazolási tudnivalók /www.blsz.hu/

Kérjük a csapatokat, hogy mindenki figyelje az igazoláson található fényképek lejárati idejét és még az átigazolási időszak előtt cseréltessék le, 3 hónapnál nem régebbi új papír alapú színes igazolványképre. Fénykép csere és versenyengedély kérő nyomtatvány letölthető a honlapunkról. 

Felhívjuk a csapatok figyelmét, hogy a nyári átigazolási időszak az alábbiak szerint alakul.

átigazolási időszakok az alábbiak:

 

amatőr labdarúgók esetében:

Felnőtt korosztály:

július 01. - augusztus 01. éjfélig

U-19 korosztályig:

július 01-től - szeptember 30. éjfélig

 

hivatásos és sportszerződéses labdarúgók esetén:

június 08. - augusztus 31. éjfélig

 

futsal bajnokságban:

augusztus 01. - augusztus 31. éjfélig

 

strandlabdarúgásban:

A versenyévad megkezdését megelőző napig szabadon igazolhat, de egy versenyévadban csak egy sportszervezetben /csapatban/ szerepelhet.

 

Amennyiben az átigazolási időszak utolsó napja ünnepnapra vagy munkaszüneti napra esik, úgy az átigazolási időszak utolsó napja az azt követő első munkanap éjfélig tart.

 

Átigazolással kapcsolatos tudnivalók:

Minden átigazolni szándékozni labdarúgó köteles átigazoló lapot kiállítani pontos adatokkal, dátummal és aláírásokkal ellátva. Az átigazolás kétféleképpen érvényesíthető: 1. Kiadó egyesület aláírása, pecsétje. 2. Levélben való értesítés az átigazolási szándékról, melyet ajánlottan kell feladni a régi egyesület címére és a levél másolatát, valamint a feladási értesítőt mellékelni kell az átigazoló laphoz. Kölcsönadott labdarúgó a kölcsönadó egyesület a lejáratkor köteles visszaigazolni a játékost. Kölcsönadni csak érvényes szerződéssel rendelkező labdarúgót lehet (időtartam: a szerződés lejárata). Szerződés 14. év alatt nem köthető, 14. év felett max. 1 év, lejárati határideje 06.30, illetve 12.31. lehet. Aki érvényes szerződéssel rendelkezik, az köteles a szerződését felbontatni és az illetékes szövetséghez eljuttatni. Egy átigazoló lap 30 napig érvényes.

www.blsz.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.