Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az RTK-VASLÓ - Pénzügyőr SE mérkőzés beharangozója

2015.06.04
 
 

 

 

 

BLSZ I. osztály 30. forduló 

  

 

2015.06.06. (szombat) 18:00 óra  

 

XVII. ker. Péceli út 144.  Megközelítés

 

 

RTK-VASLÓ - Pénzügyőr SE

 

Játékvezető: Zimonyi Péter, asszisztensek: Nyekita Brúnó László, Milavecz Péter

 

 

rtk---pse-plakat.jpg

 

Volt egyszer egy mérkőzés. 2013. április 21-én 2-1-es vereséget szenvedtünk az akkor még nyeretlen RTK-Vasló csapatától. Olyannyira szétesetten és hit nélkül játszva, hogy ugyan még volt hátra öt forduló a bajnokságból, a helyzetet jól ismerők számára már ekkor szinte bizonyossá vált, hogy nem tudjuk megőrizni tagságunkat a harmadosztályban. Elsirattuk a csapatot, hiszen nagyon bizonytalannak tűnt a jövő. Azóta sok minden megváltozott Pasaréten. Szombaton éppen a Péceli úton fogjuk befejezni a szezont, s nagyon bízom benne, hogy a BLSZ I. osztályban való szereplésünket is.

Az ősszel tizenkét góllal terheltük meg a rákosmentiek hálóját, s most is gólokban gazdag találkozóra készülhetünk. Ellenfelünk a kiesés elkerülésért küzd, s mindenképpen nyernie kellene.

Jövő hét elején kiderül majd, hogy kell-e osztályozót játszanunk a harmadosztályba való felkerüléshez. Azt már tudjuk, hogy a következő idényben az NB III-ban szerepelnek majd a nemrég még az élvonalban vitézkedő Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Pécs, Kaposvár, valamint Siófok labdarúgói. Arról is hallani lehetett, hogy az első osztályú klubok közül sokan fontolgatják, hogy tartalékcsapatot indítanak a harmadosztályban, ahol 3x20 csapat küzd majd meg egymással.

Vatai Attila a Pénzügyőr SE vezetőedzője válaszolt kérdéseimre:

- Remekül sikerült az "aranyvasárnap", hiszen méltóképpen megünnepeltük bajnokainkat. Hogyan értékeled az Unione elleni találkozót?

- Vasárnap a labdarúgó szakosztály összes csapata szurkolóinkkal együtt ünnepelt, valóban igazi „aranyvasárnap” volt, ezúton is gratulálok női csapatunknak és az öregfiúknak. Remélem szombaton a második csapatunk is aranyérmes lesz. Az Unione ellen 8 perc alatt lerendeztük a meccset. Jó lett volna még gólokat lőni de nem tudok szemrehányást tenni az ünnepre készülő játékosaimnak, a Budapest Kupát is beleszámítva sorozatban 16. győzelmüket szerezték, ez még egy vállalati bajnokságban sem lenne könnyű feladat…

- Bár nagyon megkedveltem a budapesti labdarúgás világát, de reményeim szerint a szombati meccsel búcsút veszünk a BLSZ I. osztálytól. Hogyan készültök a mérkőzésre? 

- Ugyanúgy készülünk, mint máskor, keményen dolgozunk az utolsó forduló előtt is.  Az RTK ellen szeretnénk megszerezni a 27. győzelmünket.    

Szécsi József

 

 

 

 

További mérkőzések:

 

2015.06.03. (szerda) 18:00 óra

KISE - Unione FC /FÉLBESZAKADT/

 

2015.06.06. (szombat) 10:00 óra

43. Sz. Építők SK - KISE

2015.06.06. (szombat) 11:00 óra

Unione FC - Ikarus BSE

Testvériség SE - Ferencvárosi FC

2015.06.06. (szombat) 17:00 óra

Budafoki LC - Voyage SE

Kelen SC - RAFC

2015.06.06. (szombat) 18:00 óra

THSE-Sashalom - Főv. Vízművek SK

2015.06.06. (szombat) 19:00 óra

Hegyvidék SE - Szent Pál Akadémia

 

 

tabella-2015.05.31.jpg