Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beharangozó, Budapest Honvéd-MFA II. - Pénzügyőr SE

2016.05.11

 

 

 

 

NB III Közép csoport 31. forduló 

  

 

2016.05.13. (péntek) 17:00 óra, Bozsik József Stadion

 

 

 Budapest Honvéd-MFA II. - Pénzügyőr SE

 

Játékvezető: Gaál Gyöngyi, asszisztensek: Makkosné Petz Brigitta, Hima Andrea

 

 

honved-ii---penzugyor.jpg

Készítette: Orosz Tóth Attila

 

 

A Komló ellen sikerként elkönyvelhető döntetlen után a múlt héten a három pont reményében fogadtuk a Bölcske együttesét. Erőnket jól beosztva, a második félidőben minden tekintetben ellenfelünk fölé nőve, hat mérkőzést követően végre nyerni tudtunk.

Pénteken egy erősebb ellenfél vár ránk, azonban nem kell megijedni, hiszen az ősszel már bebizonyítottuk, hogy a kispesti együttes sem legyőzhetetlen.

Vatai Attila a Pénzügyőr SE vezetőedzője válaszolt kérdéseimre:
- Miként értékeled a Bölcske elleni mérkőzést? 

- Először szeretném a csapat nevében tolmácsolni együttérzésünket Tóth Zsombor felé, aki csodálatos gólt szerzett vasárnap, de éppen aznap este az imádott nagymamája sajnos elhunyt… Részvétünk a családnak, együtt érzünk velük…   

A mérkőzésről:  Ahhoz, hogy egy sikert kellően értékelni tudjunk, elemezzünk mélyebben.  A Bölcske kezdő csapatában 9 volt paksi labdarúgó szerepelt,  a játékosok múltja és az egyesületük stabil anyagi háttere alapján sokkal többre hivatottak a jelenlegi helyezésüknél.  Az első félidőben képességeiknek megfelelően futballoztak, edzőjük szerint a tavasz legjobb 45 percét produkálták, jobban futballoztak, mint mi.  Én a labdarúgáson kívül rajongok a teniszért,  amit azért is szeretek, mert hiába vezet valaki 2:0-ra és hiába van „negyven-semmije” a harmadik játszmában 5:0-nál, ha az utolsó pontot képtelen beütni, akkor nem tud nyerni! Így járt a Bölcske is, mert egy labdarúgó mérkőzés két félidőből áll és a pazar első félidő után ellenfelünk nem volt képes folytatni a minőségi játékot. De miért is? Mert egyrészt elfogyott a levegőjük, másrészt azért, mert erre a szünet után megváltozott arculattal jelentkező Pénzügyőr esélyt sem adott nekik. Azért nyertünk, mert játékosaim többsége fizikai teljesítőképességének határáig volt képes elmenni, akaratban és hozzáállásban is ellenfele fölé nőtt. Jó volt érzékelni a pasaréti publikum hangulatváltozását is, mert míg az első félidőben némileg csendesen figyelték a történteket, a másodikban szinte végig kiabálták, ami játékosaim érdeme, és ha más nem mondja ki, akkor kimondom én, ez egy férfiasan megvívott küzdelem, egy nagy győzelem volt, ami jelenlegi helyzetünkben a 100 %-os teljesítmény! Le a kalappal azok előtt a játékosok előtt, akik közül 3 fájdalomcsillapítóval vállalta a játékot, az előtt, aki 11 nap alatt 5 alkalommal adott NAV dolgozóként 24 órás szolgálatot és így szinte edzés nélkül dolgozta végig a mérkőzést, le a kalappal mindegyikőjük előtt aki pályára lépett, mert lehetőségeik és képességeikhez mérten mindent megtesznek a Pénzügyőr sikeréért és ezt most is mindenki láthatta, aki kint volt Pasaréten!

- Mit vársz a Honvéd második csapata elleni találkozótól?

- Buzás 5 sárga lap miatt, Karvalics pedig a vasárnapi csata nyomai miatt nem léphet majd pályára, hiányozni fognak, ahogy a többi sérült is. Visszatér azonban az eltiltott Varga-Sebestyén Benjámin.

Kedden egyébként szakmai napon jártam a Honvéd Akadémián Kispesten. Ellenfelünk délelőtt is edzett a műfüves pályájukon, profikhoz, akadémistákhoz, életcéljukhoz méltóan. Az én játékosaim a hétköznapokban diplomákért harcolnak, vagy diplomásként értéket teremtenek munkahelyeiken. Mellette fociznak is egy lassan professzionálissá átalakuló harmadosztályban. Az eddigi teljesítményük erőn felüli volt és pénteken is mindent meg fognak tenni egymásért, a csapatért, a győzelemért!  

Szécsi József

 

 

2016.05.13. (péntek) 17:00 óra

Budapest Honvéd-MFA II. - Pénzügyőr SE

2016.05.14. (szombat) 17:00 óra

Budafoki MTE-Újbuda FC - Várfürdő-Gyulai Termál FC

2016.05.14. (szombat) 17:30 óra

Monori SE - Szentlőrinc SE

ESMTK - FC Dabas

2016.05.15. (vasárnap) 17:30 óra

Hódmezővásárhelyi FC - HR-RENT Kozármisleny

Paksi FC II. - Szekszárdi UFC

Bölcskei SE - SZEOL SC

Békéscsaba 1912 Előre II. - Dunaharaszti MTK

 

 

 

 
 
 

 

NB3 Közép csoport

 

Beharangozó

/Kattints!/

Eredmények

/Kattints!/

 

 

 

 

 

kozep.jpg