Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beharangozó, Dunaharaszti MTK - Pénzügyőr SE

2016.03.17

 

 

 

NB III Közép csoport 23. forduló 

  

 

2016.03.20. (vasárnap) 15:00 óra, Dunaharaszti

 

 

 Dunaharaszti MTK - Pénzügyőr SE

 

Játékvezető: Gaál Gyöngyi, asszisztensek: Makkosné Petz Brigitta, Lados Tamás

 

 

dmtk---pse.jpg

Készítette: Orosz Tóth Attila

 

 

Ismét egy vidéki mérkőzés következik, de ezúttal csak néhány kilométerre távolodunk el Budapest határától, így talán joggal bízhatunk benne, hogy sokan elkísérik majd a csapatot. Szükség is lesz a szurkolók támogatására, hiszen legutóbbi tétmérkőzéseink alkalmával, a 2009-2011. években rendre vereséget szenvedtünk itt.

Vatai Attila a Pénzügyőr SE vezetőedzője válaszolt kérdéseimre:

- Megvoltak a helyzeteink, s ha az első félidőben gólt szerzünk, akkor nagy eséllyel begyűjthettük volna a három pontot. Hogyan értékeled a Dabas elleni mérkőzést? 

- Valóban voltak lehetőségeink, talán több is, mint a vendégeknek, de nem tudtunk élni a kínálkozó helyzetekkel, ezért igazságosnak mondható eredmény született. A Dabas egy profi csapat és még hiányzói nélkül is jó benyomást tett rám, de mi is  erős gárda benyomását keltettük. Végig komoly  taktikai harc folyt a pályán, tavaly Dabason vereséget szenvedtünk, most döntetlen lett, megbecsüljük ezt az 1 pontot is. Jár az elismerés a csapatnak, mert végig óriási fegyelemmel futballoztak.     

- Dunaharasztin ritkán terem babér a Pénzügyőrnek. Hogyan látod most esélyeinket? Miként készültök, s lesznek-e hiányzóink?

- A Dunaharaszti a harmadosztály egyik legerősebb csapata, az egyik legjobban felkészült edzővel, hazai pályán szinte verhetetlenek. Mégis úgy gondolom, hogy ha hasonló szellemben játszunk, mint legutóbb, akkor lehet keresnivalónk ellenük is. Dolgoztunk március 15-én is Pasaréten és így teszünk szombatig minden nap. Kovács Danira ebben az idényben már nem számíthatunk, Buzás Viktort és Kozarek Andrást sérülés, Szabó Balázst megfázás zavarja, de jó hír, hogy Rabatin Szabolcs meggyógyult és számíthatunk rá. Kovács Dani sérülése miatt Sokolowski Andrást reaktiváltuk, ugyan más poszton játszik, mint Dani, de egy rövid idő után talán mégis segítségünkre lehet majd a hátralévő bajnokikon.     

Szécsi József  

 

 

 

2016.03.19. (szombat) 15:00 óra

Szekszárdi UFC - Várfürdő-Gyulai Termál FC

Monori SE - Budafoki MTE-Újbuda FC

2016.03.20. (vasárnap) 15:00 óra

Békéscsaba 1912 Előre II. - Szentlőrinc SE

FC Dabas - SZEOL SC

Dunaharaszti MTK - Pénzügyőr SE

ESMTK - Budapest Honvéd-MFA II.

Hódmezővásárhelyi FC - Bölcskei SE

Paksi FC II. - Komlói Bányász 

 

2016.03.16. (szerda) 15:00 óra

Budafoki MTE-Újbuda FC - FC Dabas 1-2

Komlói Bányász - HR-RENT Kozármisleny 0-1

 

 

 

 

 

 

 

NB3 Közép csoport

 

Beharangozó

/Kattints!/

Eredmények

/Kattints!/

 

 

 

 

kozep.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.