Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beharangozó, Monori SE - Pénzügyőr SE

2016.04.13
 

 

 

 

NB III Közép csoport 27. forduló 

  

 

2016.04.16. (szombat) 17:00 óra, Monor

 

 

 Monori SE - Pénzügyőr SE

 

Játékvezető: Bálint Attila, asszisztensek: Pogonyi Ferenc, Zahorecz Roland

 

 

monor---pse-plakat.jpg

Készítette: Orosz Tóth Attila

 

 

Az elmúlt két fordulóban döntetlent játszottunk, pedig mindkétszer komoly lehetőségeink voltak arra, hogy nyerjünk. Nem szabad elkeserednünk, hiszen még mindig az ötödik helyen állunk a megújult, a korábbi éveknél jóval erősebb harmadosztályban mely kifejezetten jó teljesítmény egy újonc együttestől. Továbbra is ugyanilyen hittel és elszántsággal kell játszanunk!

Szombaton egy kellemetlen ellenfél a Monor vár ránk, de legalább nem kell messze utazni. A két csapat őszi találkozóján 2-2 volt az eredmény.

Vatai Attila a Pénzügyőr SE vezetőedzője válaszolt kérdéseimre:

- Korán vezetést szereztünk a Paks második csapata ellen, s azt követően több lehetőségünk is volt, hogy bebiztosítsuk győzelmünket. Hogyan értékeled a döntetlent és a csapat játékát?

- Agresszívan, jól kezdtünk és szép góllal hamar  vezettünk is a jó erőkből álló paksiak ellen, az első félidő teljesen rendben volt. A második félidő 51. perce volt a mérkőzés kulcsa, egy 3:2 elleni szituációt nem tudtunk gólra váltani, az ellentámadásból pedig jött egy szabadrúgásgól és kezdődött minden elölről. Volt lehetőség itt is és ott is, a szívünk csak azért fáj, mert a lefújás pillanatában betaláltunk ugyan, de a játékvezető les címén érvénytelesítette azt. Győzelmet akkor érdemeltünk volna, ha az adódó lehetőségeinkkel jól gazdálkodunk. Mivel ezt nem tettük a döntetlen igazságosnak mondható.

- Szombaton ismét egy nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen úgy tűnik, hogy az amúgy is remek játékosokkal rendelkező Monor egyre inkább kezd magára találni. Mire számítasz a találkozón?

- Profi csapathoz utazunk, játékosaik egyéni képességei kiemelkednek a mezőnyből, csapatként pedig a Honvéd II. elleni idegenbeli győzelemmel stabilizálták helyüket a középmezőnyben. Nekünk, ugyan  vannak problémáink, mégis úgy gondolom, hogy játszhatunk bármilyen összeállításban és bármilyen játékrendszerben is, ha elég erősek leszünk mentálisan, bárki ellen nyerhetünk…

Szécsi József

 

2016.04.16. (szombat) 17:00 óra

Monori SE - Pénzügyőr SE

Komlói Bányász – Bölcskei SE

2016.04.17. (vasárnap) 17:00 óra

Békéscsaba 1912 Előre II. - HR-RENT Kozármisleny

FC Dabas - Szekszárdi UFC

Dunaharaszti MTK - Szentlőrinc SE

ESMTK - Várfürdő-Gyulai Termál FC

Paksi FC II. - SZEOL SC

Budafoki MTE-Újbuda FC - Budapest Honvéd-MFA II. 

 

 

 

 

 

NB3 Közép csoport

 

Beharangozó

/Kattints!/

Eredmények

/Kattints!/

 

 

kozep.jpg