Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beharangozó, Pénzügyőr SE - Paksi FC II.

2016.04.07
 

 

 

NB III Közép csoport 26. forduló 

  

 

2016.04.10. (vasárnap) 15:00 óra

 

Pasaréti úti Pénzügyőr Sporttelep

 

 

 Pénzügyőr SE - Paksi FC II.

 

Játékvezető: Györki Bence József, asszisztensek: Szarvas László, Berényi Ákos

 

 

pse---paks-ii-plakat.jpg

Készítette: Orosz Tóth Attila

 

 

Őszi mérkőzésünk a Paks tartalékjaival gól nélkül zárult, de ellenfelünk amúgy rendkívül hatékony a támadások befejezésénél, holtversenyben a harmadik legtöbb találatot szerezte. Főleg Nagy Richárdra és Péter Antalra kell majd figyelnünk.

Egyáltalán nem lesz könnyű meccs, főleg azért nem mert lassan elfogy a csapat. Nagy szükség lesz a „tizenkettedik játékos” a szurkolók buzdítására.

 

Vatai Attila a Pénzügyőr SE vezetőedzője válaszolt kérdéseimre:

- Akár nyerhettünk is volna a Hódmezővásárhely ellen, de van igazság a mondásban, hogy idegenben az egy pont sem rossz. Hogyan értékeled a találkozót?

- Az elmúlt héten elhunyt futball legenda Johan Cruyff egyik tézise volt: ha nem tudsz nyerni, legalább ne veszíts... Ha így nézzük, valamint figyelembe vesszük nehézségeinket,  akkor elfogadható az 1 pont. Voltak olyan időszakok, amikor fölénk kerekedett a házigazda, de kihagyta helyzeteit, mi pedig főleg a hajrában kerültünk jelentős erőfölénybe, de lehetőségeinkkel mi sem tudtunk élni. Csalódottak mégsem vagyunk, minden megszerzett pontra büszkék vagyunk.

- Vasárnap a Paksi FC második csapatát fogadjuk Pasaréten. Milyen állapotban vannak sérültjeink, betegeink, és mire számítasz a mérkőzésen?

- Sajnos Szigeti Attilát legalább 4 hétre elveszítettük, combizom szakadása van. Kovács Dani túl van a műtéten, térdszalag szakadással és porcleválással operálták, hosszú lesz az út a visszatérésig. Hajdu Gergő a combjával bajlódik, Varga-Sebestyén Beni pedig a bokájára kapott rúgást. Iflinger Norbert alapbetegségéhez legújabban allergiás panaszok is társultak. Edzéseken egy hónapja nem vesz részt, erejét az ötöd osztályban kamatoztatja, amikor tudja, illúziónak tűnik, hogy NB III-ban mostanában pályára lépjen. Mindannyiuknak mielőbbi felépülést kívánok!       

Vasárnapi vendégünk a Paks II. egy jól szervezett profi csapat, ők a mérkőzés esélyesei. Azonban edzéseken mostanában szétszedjük a hálót, Rotyis Sanyinak folyamatosan foltoznia  kell, mert annyi gólt lövünk. Egy hálószaggató vagy egy gólvonalon éppen csak átguruló, teljesen mindegy, csak gól legyen és három pontot érjen…          

Szécsi József

 

 

2016.04.09. (szombat) 16:30 óra

Várfürdő-Gyulai Termál FC – Dunaharaszti MTK

Szentlőrinc SE - FC Dabas

Szekszárdi UFC - HR-RENT Kozármisleny

Bölcskei SE - Budafoki MTE-Újbuda FC

2016.04.10. (vasárnap) 15:00 óra

Pénzügyőr SE - Paksi FC II.

2016.04.10. (vasárnap) 16:00 óra

Budapest Honvéd-MFA II. - Monori SE

2016.04.10. (vasárnap) 16:30 óra

Komlói Bányász - Békéscsaba 1912 Előre II.

Hódmezővásárhelyi FC - SZEOL SC

 

 

 

 

 
 

 

NB3 Közép csoport

 

Beharangozó

/Kattints!/

Eredmények

/Kattints!/

 

 
 
 
kozep.jpg
 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.