Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beharangozó, 2016/2017. 10. forduló: Pénzügyőr SE - Szentlőrinc SE

2016.10.06

 

 

 

 

 

NB III Közép csoport 10. forduló 

  

 

2016.10.08. (szombat) 14:00 óra

 

Pasaréti úti Pénzügyőr Sporttelep

 

 

 Pénzügyőr SE - Szentlőrinc SE

 

Játékvezető: Szigetvári Márk, asszisztensek: Berényi Ákos, Török Katalin

 

pse---szentlorinc.jpg

Készítette: Orosz Tóth Attila

 

Az eredményes komlói túra után ismét egy Baranya megyei együttes következik, de ezúttal Pasaréten. A Pécstől 21 kilométerre lévő település csapata az elmúlt bajnoki évet a nyolcadik helyen fejezte be, hozzánk képest mindössze két ponttal kevesebbet gyűjtve.

A mostani pontvadászatot Reith Róbert vezetőedző irányításával kezdték, aki alig ment le hat meccs, s a Paks II. elleni 4-0-s vereség után bejelentette lemondását. Akkor a 14. helyen állt a Baranya megyei csapat. Ezt követően egyetlenegy mérkőzésre Fekete Tivadar vette át az együttest. A beugrás jól sikerült, hiszen legyőzték a Békéscsaba tartalékjait. A legutóbbi két meccsen már Branislav Bulatovic ült a kispadon, de a Pécs majd a Dabas elleni találkozók egyike után sem tudott pontszerzésnek örülni.

Remélem, hogy ez most is így lesz. Talán nem csak az elfogultság mondatja velem, de úgy vélem, hogy hazai pályán egy góllal mindenképpen jobbak vagyunk. Ha megmarad a stabilitás (legutóbbi két meccsünkön nem találtak az ellenfelek a hálónkba), akkor nyerni fogunk, mert abban szinte biztos vagyok, hogy legalább egy gólt ezúttal is fogunk szerezni.

Nagy szeretettel várjuk szurkolóinkat és szimpatizánsainkat, akiknek fel kell venniük a versenyt hangerőben a Szentlőrinc Bulldogs tagjaival.

Vatai Attila a Pénzügyőr SE vezetőedzője válaszolt kérdéseimre:

- Mindig különösen értékes, ha idegenből sikerül  elhozni három pontot. Így történt ez Komlón. Hogyan értékeled a mérkőzést?

- Nagyon jól kezdtük a mérkőzést és hamar vezetést szereztünk majd elég erősek voltunk ahhoz, hogy ezt az előnyt megvédjük.  Ahogy Jakab Judit főszurkolónk fogalmazott a meccs után: az FTC ellen jó játékkal nem tudtunk nyerni, most gyengébb játékkal viszont igen, ilyen a futball. Ezen a pályán egyébként mindenki meg fog szenvedni a győzelemért.

- Amennyiben ismét nyerni tudnánk, úgy megszilárdíthatnánk középmezőnyben lévő pozíciónkat. Hogyan készültök, és mit vársz a találkozótól?

- Betegségek és sérülések nehezítik a felkészülésünket, de szombatra szerintem a tartósan sérülteket kivéve mindenki a fedélzeten lesz. Ezen a héten többet foglalkozunk a regenerálódással, mint általában, ettől azt várom, hogy szombaton frissebbek legyünk. Mindent megteszünk, hogy a sok jó képességű játékost felvonultató Szentlőrincet legyőzzük, mert a tavalyi bajnokságban ez nem sikerült.  

Szécsi József

 

2016.10.08. (szombat) 14:00 óra

Pénzügyőr SE - Szentlőrinc SE

2016.10.08. (szombat) 15:00 óra

Szigetszentmiklós - Dabas-Gyón FC

Pécsi MFC - Szekszárdi UFC

2016.10.09. (vasárnap) 11:00 óra

Békéscsaba 1912 Előre II. - Budafoki MTE

2016.10.09. (vasárnap) 15:00 óra

Méhkeréki SE – Dunaújváros

Hódmezővásárhelyi FC - Ferencvárosi TC II.

Dunaharaszti MTK - Sport 36 Komlói Bányász

FC Dabas  – Várfürdő-Gyulai Termál FC

Paksi FC II. - Mórahalom VSE

 

 

kozep-tab.jpg

 

 

 

 

NB3 Közép csoport

 

Beharangozó

/Kattints!/

Eredmények

/Kattints!/