Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beharangozó, 2016/2017. 18. forduló: FC Dabas - Pénzügyőr SE

2016.11.30

 

 

 

 

 

 

NB III Közép csoport 18. forduló 

  

 

2016.12.04. (vasárnap) 13:00 óra, Dabas

 

 

 FC Dabas - Pénzügyőr SE

 

Játékvezető:  Szabó Levente, asszisztensek: Galán Roland, Ambrus Dániel János

 

 

dabas---pse.jpg

Készítette: Orosz Tóth Attila

 

 

 

Az FC Dabas labdarúgói legutóbbi nyolc meccsükből hetet elveszítettek, s bár a múlt hétvégén legyőzték a gyóniakat, szerdán ismét vereséget szenvedtek a békéscsabai tartalékok ellen (4-0) a 15. fordulóból elmaradt mérkőzés pótlásán.

Két balul sikerült találkozót követően mi sem vagyunk a legjobb formában, de az év utolsó tétmeccsén még egyszer utoljára össze kell kapni magunkat. Azért, hogy ne kelljen hátrafelé nézegetnünk, pontot, de inkább pontokat kell szereznünk. Sőt amennyiben számunkra kedvezően alakul a többi eredmény, akkor a hetedik, de akár a hatodik helyen is telelhetnénk.

Vatai Attila a Pénzügyőr SE vezetőedzője válaszolt kérdéseimre:

- A hétvégén nem tudtál a csapattal tartani Pécsre. Mi volt ennek az oka?

- Egy vírus söpört végig a családunkon, pénteken éjjel faimmal Ákossal voltunk az áldozatok, szombaton aztán a feleségem és Dalma lányom is megbetegedett. Azóta már mindannyian jól vagyunk, kedden újra a pályán voltam. Sajnálom, hogy nem lehettem ott Pécsett, de a stáb és a játékosok megtettek így is mindent. Az őszi idénynek vége, 8. helyen zártunk 25 ponttal, de elemezni még ráérünk, mert vasárnap kezdődik a tavasz, legalábbis az MLSZ szerint…   

- Két vereség után Dabason fejezzük be az évet. Nagyon hosszú volt a szezon. Milyen állapotban vannak játékosaink és mit vársz a találkozótól?

- Mindannyian fáradtak vagyunk, de meg kell tennünk mindent, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk a tavalyi bajnokság bronzérmesének otthonában. A Dabas sokkal jobb csapat annál, mint amit a helyezése mutat, hosszú böjt után magabiztosan győztek 3:0-ra a Dabas-Gyón otthonában. Mi a paksi siker után kicsit megálltunk ezért most újra fel kell pörögni és megmutatni mit is érünk. Az időjárás és a pálya talaja nem lesz ugyan ideális, mégis korrekt játékvezetés mellett, izgalmas és szoros összecsapást várok az év utolsó tétmeccsén.  

Szécsi József

 

 

 

 

2016.12.02. (péntek) 13:00 óra

Békéscsaba 1912 Előre II. - Hódmezővásárhelyi FC

2016.12.03. (szombat) 13:00 óra

Dabas-Gyón FC - Szentlőrinc SE

Várfürdő-Gyulai Termál FC - Sport 36 Komlói Bányász

Budafoki MTE - Dunaújváros

Mórahalom VSE – Szigetszentmiklós

Pécsi MFC - Dunaharaszti MTK

2016.12.04. (vasárnap) 13:00 óra

Szekszárdi UFC - Ferencvárosi TC II.

Paksi FC II. - Méhkeréki SE

FC Dabas - Pénzügyőr SE

 

 

kozep-tab.jpg

 

 

 

 

NB3 Közép csoport

 

Beharangozó

/Kattints!/

Eredmények

/Kattints!/