Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beharangozó: Budaörsi SC - Pénzügyőr SE

 

 

 

  

 

NB III. Duna csoport 9. forduló 

 

2012.10.13. (szombat) 15:00 óra, 

2040 Budaörs, Árok utca 1-3.   Megközelítés

 

Budaörsi SC - Pénzügyőr SE

Játékvezető: Mozsár Gergely, asszisztensek: Varga Balázs, Dobos Zsolt 

 

budaorsi-sc---penzugyor-se.jpg

  Fotó/Grafika: Szabó István (Topi)

 

 

Szombaton a Duna csoport 3. helyezettje otthonában fogadja az élen állót. Erre mondják azt, hogy a forduló rangadója, de ez talán több is annál.

Itt van végre, amire hosszú évek óta csaknem minden Pénzügyőr-szurkoló várt, hiszen ezúttal a mieinknek is „osztanak lapot”.

Egyre többen bízunk abban, hogy kedvenc együttesünk végre ki tud lépni a középszerűségből, hiszen a 8. forduló után is veretlenül, az 1. helyen áll. Szemlátomást növekszik a hazai meccsek nézőszáma, kezdenek visszatérni a régi Pénzügy drukkerek, de sok a fiatal arc is. Web- és Facebook oldalunkon is megnőtt a forgalom. A rajongók már négy nappal a mérkőzés kezdete előtt beizzították az internetet, tippelnek a mérkőzés kimenetelére, s latolgatják a sikerre vezethető összeállítást.

Játékosaink az ősz egyik legnehezebb feladata előtt állnak, hiszen a Budaörs hemzseg a kitűnő labdarúgóktól, hogy csak néhányat említsek: Lászka Balázs, Tüske Roland, Lattenstein Norbert, Csobánki Ádám. Hét mérkőzésből hatot megnyertek, de szeptember közepén az ESMTK 4-3-ra nyerni tudott Budaörsön, bebizonyítva azt, hogy koránt sem legyőzhetetlen a tavaly még másodosztályú együttes.  

Az ilyen meccsek azok, amelyeket nem szabad elmulasztani, legyen bármilyen is az időjárás. Öltözzünk fel melegen, s zúgjon Budaörsön is a „Hajrá Pénzügy!!!”

Szécsi József

 

 

 

  

 

További mérkőzések:

 

2012.10.13. (szombat) 15:00 óra

Budafoki LC - RAFC

 Jászapáti VSE - Diósdi TC-Select

 Sárisáp TASK - Videoton FC II

Érdi VSE - Viadukt SE Biatorbágy

Százhalombattai LK - ESMTK

2012.10.14. (vasárnap) 15:00 óra

XVII. KER. RTK-Vasló - III. KER. TVE

Szabadnapos: Indotek Csepel FC