Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beharangozó: Budapest Kupa 5. forduló, Ikarus BSE - Pénzügyőr SE

 

 

 

 

Budapest Kupa 5. forduló /a négy közé jutásért/ 

  

 

2014. március 25. (kedd) 15:30 óra

 

XVI. ker. Bátony u. Megközelítés


 

Ikarus BSE - Pénzügyőr SE 

 

 

Játékvezető: Zimonyi Péter, asszisztensek: Lukácsi Balázs, Harmath Zsolt

 

ikarus-bse---pse-budapest-kupa-poster.jpg

 

Tíz napon belül másodszor is összefutunk az Ikarussal, a bajnokság után most a kupában. Kedden talán az időjárás némileg szebbik arcát mutatja majd, mint március 16-án, s a két csapatnak csak egymással kell megküzdenie.
Már a bajnoki mérkőzésen is kiderült, hogy az Ikarus jól felkészített masszív csapat, remek játékosokkal, s azóta kiejtették a Kupából a Ferencvárosi FC-t, s idegenben legyőzték a Fővárosi Vízművek csapatát. Nem lehet abból kiindulni, hogy a bajnokin 3-0-ra nyertünk, s simán továbbjutunk, mert az a meccs véget ért, s most ismét nyomatékosítani kell, hogy mi vagyunk a jobbak.
Vatai Attila a Pénzügyőr SE vezetőedzője válaszolt kérdéseimre.
- Sajnos újabb hiányzónk van. Mennyire súlyos Iflinger Norbert sérülése, s várhatóan hány hetet vesz majd igénybe a gyógyulása?
- Valószínűleg több hétig nem számíthatunk Iflinger Norbi játékára, pontosat azonban csak az orvosi vizsgálat után fogunk mondani.
- Nagyon sűrű a program, tíz nap alatt a negyedik mérkőzést játsszuk. Milyen állapotban vannak a játékosaink?
- A kérdés jó, többen jelezték, hogy fáradtak, pedig a szerdai kupameccs után mindent megtettünk a viszonylag gyors regenerálódás érdekében. A vasárnapi pihenőnap után hétfőn frissítünk, a keddi kupameccsre pedig pihent emberek érkezhetnek, Szigeti Attila, Tóth Zsombor a kezdőcsapatban lehet és előtérbe kerülhet a szombaton nyelvvizsgája miatt távol lévő Tivadar Attila szerepeltetése is.


Szécsi József

 

A Budapest Kupa 5. fordulójának beharangozója a Pesti Foci weboldalon