Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beharangozó: ESMTK - Pénzügyőr SE

2012.11.10

  

  

 

 

NB III. Duna csoport 13. forduló 

 

2012.11.11. (vasárnap) 13:30 óra, ESMTK Stadion

XX. ker. Ady Endre u. 150.  Megközelítés

 

ESMTK - Pénzügyőr SE

Játékvezető: Jakab Géza, asszisztensek: Makk Péter, Viniczai Balázs

 

esmtk---penzugyor.png

Fotó/Grafika Szabó István (Topi)

 

  A mérkőzés állását folyamatosan követhetik Facebook oldalunkon!

 

 

A legfrissebb számítások szerint 50 pont mindenképpen elegendő az 5. még biztos osztályozót érő pozíció eléréséhez. Még van hátra két meccsünk az őszi szezonból, s a fele már megvan. Tavaly ilyenkor mindössze 12 ponttal rendelkeztünk.

A közvetlenül a nyomunkban lévő ESMTK-hoz képest hiába van látszólag sok, 6 pont előnyűnk, ők 1 mérkőzéssel kevesebbet játszottak, így vasárnap „pontosnak” kell lennünk ahhoz, hogy biztosan magunk mögött tartsuk őket.

A pesterzsébeti csapat eddig meglehetősen rapszodikus teljesítményt nyújtott a bajnokságban, s bár a csoportban az egyik legjobb játékos kerettel rendelkezik, mégis eddigi 11 mérkőzéséből 4-et elvesztett. Ellenben ha az erzsébetiek elkapták a fonalat, akkor rendesen „megszórták” aktuális ellenfelüket (a Budafok hálóját 8, a Százhalombattáét 5, a Budaörsét és a Sárisápét 4, míg a Biatorbágyét 3 alkalommal zörgették meg). Akitől leginkább tartanunk kell, az a hajdani Pénzügyőr játékos, a Duna csoport góllövőlistáját 10 góllal vezető Szakolczai-Sándor Balázs. Rajta kívül egy másik kedves ismerősünket, Áder Andrást is viszontláthatjuk Pesterzsébeten.

2011. november 13-án, szinte napra pontosan 1 éve, az akkor is vasárnap 13:30-kor kezdődő mérkőzésen, Szkunc Vjacseszláv 87. percben szerzett góljával 1-0-ra nyerni tudtunk Pesterzsébeten. Mindennél többet mond, hogy az azóta eltelt 1 év alatt a csapat elérte azt, hogy ez az eredmény már nem számítana meglepetésnek.

Szécsi József

 

 

   

 

További mérkőzések: 

 

2012.11.10. (szombat) 13:30 óra
Budaörs - Jászapáti VSE
Indotek Csepel FC - RAFC
Sárisáp TASK - Diósdi TC-Select
Érdi VSE - III. KER. TVE
2012.11.10. (szombat) 13:30 óra
Viadokt SE Biatorbágy - Videoton FC II.
XVII. KER. RTK-Vasló - Budafoki LC
Szabadnapos: Százhalombattai LK

  

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.