Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beharangozó: FC Dabas - Pénzügyőr SE

2015.08.27

 

 

 

NB III Közép csoport 5. forduló 

  

 

2015.08.30. (vasárnap) 17:00 óra, Dabas

 

 

 

FC Dabas - Pénzügyőr SE

 

Játékvezető: Görög Márió, asszisztensek: Hima Andrea, Németh Imre

 

 

dabas---penzugyor-se-plakat.jpg

 

 

Egy újabb túra következik, de ez most csak egy rövid kiruccanás lesz az alig ötven kilométerre lévő Dabasra. Az autóbusz vasárnap 14:00 órakor indul Pasarétről. Szurkolóinknak ezúttal is lehetősége lesz arra, hogy a csapattal együtt utazzanak, melyhez mindössze 500.-Ft utazási költségtérítést kell fizetniük. Jelentkezni a penzugyorfoci@gmail.com e-mail címen lehet.

A Dabas az elmúlt évet a NB III Közép csoport 9. helyén zárta.

 

Vatai Attila a Pénzügyőr SE vezetőedzője válaszolt kérdéseimre:

- Nem sikerült felborítani a papírformát a Kozármisleny ellen. Hogyan értékeled a mérkőzést?

- A korán kapott balszerencsés gól meghatározta a játék menetét. A Kozármisleny van annyira professzionális csapat, hogy hiba nélkül játszva úgy vigyázott a megszerzett előnyre, hogy nem lehetett rajtuk fogást találni, a látottak alapján megérdemelten nyertek.

- Vasárnap Dabason szaporíthatjuk pontjaink számát. Lesznek-e hiányzóink, s mit vársz a találkozótól?

- Betegség illetve sérülés miatt Kozarek, Iflinger, Kovács és Szigeti játéka is kérdéses. A Dabas hazai pályán mindenkire veszélyes lehet, de mindent megteszünk azért, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk.          

 

Takács Kornél az FC Dabas játékosa válaszolt kérdésemre:

- Néhány évig a Pénzügyőr SE játékosa voltál, s szurkolóink még most is nagy szeretettel emlékeznek rád. Mindkét együttest jól ismered, nagyjából tisztában lehetsz az erőviszonyokkal. Mely csapatot érzed esélyesnek a győzelemre, és miért?

- Valóban eltöltöttem pár évet Pasaréten, amelyről szinte csak szép emlékeim vannak. Szerettem a közeget, ami ott volt tapasztalható, viszont most úgy hozta a sors, hogy ellenfélként próbálok nehézséget okozni a Pénzügyőr SE elé. Nagyon örülök, hogy ennyi idő elteltével is emlékeznek rám a szurkolók, tapasztaltam is, mivel pár PSE mérkőzésen kint voltam és jóleső érzés volt, a szurkolók pozitív megnyilvánulása felém. Számos ismerős arc található az edzői stábban és a játékoskeretben is, de 90 perc erejéig azon leszek, hogy a Dabas megszerezze szezonbeli második győzelmét. Bízom egy jó mérkőzésben, ahol remélem, hogy otthon tudjuk tartani a 3 pontot.

Szécsi József

 

 

 

 

 

nbiii-5.ford.jpg