Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beharangozó: Ferencvárosi FC - Pénzügyőr SE

2013.11.06

  

 

 

Budapest I. osztály 13. forduló 

  

 

2013.11.09. (szombat) 13:00 óra

 

FTC Népligeti Sportcentrum Megközelítés

 

Ferencvárosi FC - Pénzügyőr SE

 

Játékvezető: Leél-Őssy Ádám, asszisztensek: Nyekita Brúnó László, Csete Csongor

 

  

ffc---penzugyor-plakat.jpg

 

 

A Ferencvárosi FC játékosai mindannyian Fradi-drukkerek, 2008-ban alakították meg egyesületüket, akkortájt a Ferencváros „nagy” csapatánál rendezetlen viszonyok uralkodtak, az NB II-ben sínylődtek, angol tulajdonban. Nyilvánvalónak tűnik az összefüggés. A Ferencvárosi FC a BLSZ IV-ből indulva, minden évben megnyerve az adott bajnokságot, egészen a BLSZ I-ig jutott el. Iszonyatosan jó szellemű társaság, akik általában végig hajtják mérkőzéseiket. Az elmúlt bajnoki évben a hatodik helyen végeztek, amivel ugyan „csak” a bennmaradás sikerült, de ez az átszervezések miatt szinte a feljutással ért fel. A mostani pontvadászatban a vártnál rosszabbul szerepelnek, melyben az is közrejátszik, hogy az ősz folyamán több meghatározó játékosuk sérülés miatt hiányzott/hiányzik. Ehhez jön még, hogy az elmúlt fordulóban két játékosukat is kiállították. 
Sajnos hasonló a helyzet nálunk is, rengeteg a sérültünk, s eltiltottunk is van. 
A múlt héten a győzelemre is megvolt az esélyünk a Kerület ellen, bár alulmaradtunk, de számomra úgy tűnt, hogy a két csapat nagyjából azonos erőt képvisel. Ahhoz, hogy tartani tudjuk a lépést, fontos lenne, hogy az őszi szezonból hátralévő három mérkőzés mindegyikét megnyerjük, de ez egyáltalán nem lesz könnyű, a rengeteg hiányzó miatt. 
Vatai Attila vezetőedző válaszolt kérdéseimre:

- Mennyire voltál elégedett csapatunk játékával a III. Kerület elleni mérkőzésen?
- A hétvégén az előző két fordulóhoz képest gyengébben teljesítettünk, de ennek ellenére sem szolgáltunk rá a vereségre.
- Eddig is sok sérültünk volt, s a Kerület ellen újabb két meghatározó játékosunknak kellett idő előtt kiválnia. Azt tisztán lehetett látni, hogy Sokolowski Andrást kíméletlenül lerúgták, de mi történt Hassan Aribi esetében, és mennyire súlyos a sérülésük? 
- Már az előző héten is sok sérültünk volt, az újabb sérülésekért pedig nem a vendégek, hanem a hibás játékvezetői felfogás a felelős, aki akkor adott sárga lapot, amikor már késő volt és Sokolowskit cserélni kellett. Hassannak kifordult a bokája, kétséges, hogy hétvégére felépül-e. Továbbra sem számíthatunk Szakolczaira és Tivadarra, Lestit eltiltották, Sztrunga játéka is kérdéses és egyelőre Iflinger Norbi is a hétvégén szerzett sebeit nyalogatja. 
- Milyen a hangulat az öltözőben, hogyan készültök, s mit vársz a Ferencvárosi FC elleni mérkőzéstől?
- Az öltözői hangulat a vereség ellenére optimális, előre nézünk, hazai pályánkon és a pasaréti műfüvön is két-két alkalommal készülünk, és természetesen győzni szeretnénk a Népligetben a rendkívül harcos erényeket csillogtató FFC ellen. 

Szécsi József

 

 

A mérkőzés állását folyamatosan követhetik Facebook oldalunkon!

 

 

  

   

 

További mérkőzések:

2013.11.09. (szombat) 13:00 óra
Budafoki LC - Ikarus BSE
2013.11.09. (szombat) 13:30 óra
III. KER. TVE - Főv. Vízművek SK

2013.11.09. (szombat) 14:00 óra
RTK-Vasló - Unione FC
2013.11.09. (szombat) 15:00 óra
Inter CDF SE - Kelen SC
2013.11.09. (szombat) 16:00 óra
Nagytétényi SE - Hegyvidék SE

2013.11.09. (szombat) 19:00 óra
Voyage SE - RAFC

2013.11.10. (vasárnap) 11:30 óra
THSE-Sashalom - Testvériség SE

   

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.