Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beharangozó: Inter CDF SE - Pénzügyőr SE

2013.11.21

 

 

 

 

Budapest I. osztály 15. forduló 

  

 

2013.11.23. (szombat) 15:00 óra

 

Siketek-pálya (IX. Könyves K. krt. 28.) 

 

Megközelítés

 

 

Inter CDF SE - Pénzügyőr SE

 

Játékvezető: Káprály Mihály, asszisztensek: Nyerges Zsolt, Gelb Tamás

 

inter-cdf---penzugyor-se-plakat.jpg

 

Szombat délután a Siketek SC pályáján zárjuk az ez évi bajnoki mérkőzések sorát. Szurkolóink az elmúlt két meccsen összesen tizennégyszer örülhettek Pénzügyőr gólnak, mely önmagáért beszél. Úgy tűnik, hogy együtt van a csapat, s bízhatunk a jó folytatásban.
Vatai Attila vezetőedző válaszolt kérdéseimre.
- A korábbi mérkőzésekhez képest jelentősen javult a helyzetkihasználás, a Ferencvárosi FC-nek lőtt 8 gól után, a Nagytétény ellen 6 alkalommal talált a hálóba a csapat. Ez minek tudható be elsősorban?
- A sok rúgott gólban a kohézió éppen olyan fontos szerepet játszik, mint támadóink átlagon felüli képességei és a sok gyakorlás. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy helyén kell kezelni a nagy gólarányú győzelmeket, hiszen ellenfeleink enyhén szólva sem voltak túl acélosak de ez legyen az ő problémájuk. 
- A hat lőtt gól ellenére számomra úgy tűnt, hogy nem voltál teljesen elégedett.
- Valóban nem voltam elégedett, mert 4:0 után teljesen megálltunk és csak a hajrában mutattunk fel újra valamit. Ha hiányzik a maximumra való törekvés és a gyilkos ösztön, akkor még a sokak által lesajnált és lenézett magyar futballban sem juthatsz messzire.
- Szombati ellenfelünk játékosainak jelentős része színes bőrű, akik a számunkra megszokottnál valamelyest más játékstílusban játszanak. Kell-e erre külön készülni? 
- Természetesen kell készülni ellenük, műfüvön lesz a mérkőzés, így két alkalommal műfüvön tartunk edzést. Taktikailag pedig hasonló szellemben készülünk, mint tettük azt az FFC elleni héten.
- Sajnos a legutóbbi mérkőzésen az egyre jobban formába lendülő Balázs Tibor is sérülést szenvedett. Hogy vannak sérültjeink?
- Balázs Tibor hámsérülése még Sokolowski Andrásénál is súlyosabb, régen láttam ekkora területen felhorzsolódott térdkalácsot, de biztos vagyok benne, hogy Tibi köztünk lesz hamarosan. Szakolczai Balázsnak a Vízművek ellen lezárult a bajnokság, már kocog, de nem tudja vállalni a játékot, miként Tivadar Attila sem. Sztrunga combsérülése is súlyosabb a vártnál talán rendbe jöhet szombatra, Bíró Öcsi is makacs sérüléssel bajlódik hetek óta, de szinte biztos, hogy ott lesz a védelemben. Meggyes Balázs két hét szabadságot kért és kapott szakdolgozatának megírására ezért az utolsó fordulóban sem lesz velünk.

 

Szécsi József

 

A mérkőzés állását folyamatosan követhetik Facebook oldalunkon!

 

  

   

 

További mérkőzések:

2013.11.23. (szombat) 13:00 óra
Budafoki LC - Testvériség SE

Ikarus BSE - Unione FC
2013.11.23. (szombat) 13:30 óra
III. KER. TVE - Voyage SE

2013.11.23. (szombat) 14:00 óra
Ferencvárosi FC - RAFC
2013.11.23. (szombat) 16:00 óra
Nagytétényi SE - Fővárosi Vízművek SK

2013.11.23. (szombat) 17:00 óra
RTK-Vasló - Hegyvidék SE

2013.11.24. (vasárnap) 11:00 óra
THSE-Sashalom - Kelen SC

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.