Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beharangozó: Jászapáti VSE - Pénzügyőr SE

 

 

 

 

 

NB III. Duna csoport 21. forduló 

 

 

2013.04.06. (szombat) 16:30 óra,

 

 

Szolnok, Tiszaliget, műfű Megközelítés

 

 

Jászapáti VSE - Pénzügyőr SE 

 

Játékvezető: Pillók Ádám, asszisztensek: Rogácsi Balázs, Zsenticskó István

 

 

jvse-pse.jpg

 Fotó/Grafika: Szabó István (Topi)

 

 

Friss hír: Jászapátiban a pálya alkalmatlan a mérkőzés lejátszására, ezért új helyszínen és fél órával később, 16.30 órakor Szolnokon, műfüves pályán rendezik meg a találkozót. 

 

A múlt heti kényszerű hó és eső szünet miatt, a Pénzügyőr-szurkolókon szinte már elvonási tünetek mutatkoztak, így már a hét elején megkezdődött a jászsági kiruccanás szervezése. Ráadásul ezúttal igazi rangadóra van kilátás, mely izgalmas és remélhetőleg kellemes szombat délutáni időtöltést ígér.

A hazaiak csapata hemzseg az egykor kitűnő játékosoktól. Azoknak, akik hajlamosak a nosztalgiázásra, külön élményt jelenthet a pályán látni többek között Kiskapusi Balázst, Dragóner Attilát, Vén Gábort, Zováth Jánost, Kotula Lászlót, Montvai Tibort, Kiss Zoltánt, Török Sándort.

Mindkét együttes remek formában van. A Pénzügyőr három mérkőzésen hét pontot gyűjtve, a tavasszal még veretlen. A Jászapáti pedig, mely jelentősen megerősödött a tél folyamán, a múlt héten idegenben győzte le a Videoton második csapatát.

Rossz hír a Pénzügyőr háza-tájáról, hogy Vatai Attila vezetőedzőnek át kell szerveznie a csapat védelmét, hiszen családi okok miatt Dániába távozott a hátsó alakzat egyik pillére Nemes Roland. A Pénzügyőr mestere Gyürki Gergőt is nélkülözni kénytelen, akinek még mindig nem jött rendbe a sérülése.

Szécsi József

 

A mérkőzés állását folyamatosan követhetik Facebook oldalunkon!

 

A focikatalogus.hu esélylatolgatása 

 

 

 


További mérkőzések:

 

2013.04.06. (szombat) 15:00 óra
Budafoki LC - Videoton FC II.
2013.04.06. (szombat) 16:00 óra
Indotek Csepel FC - Érdi VSE
Budaörs - Viadukt SE Biatorbágy
Sárisáp TASK - ESMTK
Százhalombattai LK - RAFC
Diósdi TC-Select - III. KER. TVE
Szabadnapos: XVII. KER. RTK-Vasló