Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beharangozó: Pénzügyőr SE - Dunaharaszti MTK

2015.09.03
 

 

 

 

NB III Közép csoport 6. forduló 

  

 

2015.09.05. (szombat) 16:30 óra 

 

Pénzügyőr SE Pasaréti úti Sporttelep

 

Pénzügyőr SE - Dunaharaszti MTK

 

 

Játékvezető: Jakab Géza, asszisztensek: Mohos Milán, Schweighardt Dániel

 

 

pse---dmtk-plakat.jpg

 

 

 

Bajnoki mérkőzésen legutóbb 2010 októberében vizitált Pasaréten a Dunaharaszti. Akkor 1-1 lett a végeredmény, gólunkat Áder András szerezte.

A két csapat júliusi felkészülési mérkőzésén 1-0-ra alulmaradtunk mostani ellenfelünkkel szemben.

A Haraszti az elmúlt bajnokságban is a Közép csoportban szerepelt, s végül a tizedik helyet szerezte meg. A mostani szezont remekül kezdték, hiszen öt mérkőzésből négyet megnyertek.

Úgy vélem, hogy a két együttes között játéktudásban nincs jelentős különbség. Ha koncentráltan és összeszedetten játszunk, s el is hisszük, hogy meg tudjuk nyerni a találkozót, akkor megszerezhetjük idei első Pasaréti úti győzelmünket a harmadosztályban.

Vatai Attila a Pénzügyőr SE vezetőedzője válaszolt kérdéseimre:
- Egyszerűen nem volt szerencsénk, vagy valami másban keresendő a dabasi vereség oka?

-  Régen kezdtünk ennyire jól mérkőzést, mint vasárnap, és  igaz, hogy kétszer is csattant a lécen a labda még 0:0-nál, de ez már senkit sem érdekel, mert a Dabas rutinosan használta ki megingásainkat. A hazaiak a kezdeti pánik után kétgólos előnyt szereztek és ennek birtokában biztosra mentek és egyszerű futballal is meg tudták szerezni a három pontot.

- Szombaton a csoport egyik legjobb formában lévő együttesét fogadjuk. Milyen állapotban vannak a srácok? Otthon tudjuk tartani a három pontot?

-  Sok a sérült, de a bő keret még mindig számtalan variációt kínál számomra. Akik egészségesek jó állapotban vannak és a győzelem igényével fognak pályára lépni.   

 

Szécsi József  

 

 

 

tabella.jpg

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.