Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beharangozó: Pénzügyőr SE - Nagytétényi SE

2013.11.14

 

 

 

Budapest I. osztály 14. forduló 

  

 

2013.11.16. (szombat) 13:00 óra, 

Pénzügyőr SE, Pasaréti úti Sporttelep

 

 

Pénzügyőr SE - Nagytétényi SE

 

Játékvezető: Horváth II. János, asszisztensek: Tóth Tamás, Rábel Alfréd

 

 

penzugyor-se---nagytetenyi-se-plakat.jpg

 

A Ferencvárosi FC elleni gólzápor minden szurkolói igényt kielégített. Külön ki kell emelni Kozarek András teljesítményét, akinek játékát a maximális 10-es osztályzattal értékelte Vatai Attila vezetőedző.
A Pénzügyőr SE labdarúgócsapatának „történelemkönyvében” egészen az 1995/1996-os bajnokságig kell visszalapoznunk ahhoz, hogy a múlt hetinél nagyobb arányú győzelmet találjunk. Akkor az NB III Duna-csoportjában 200 néző előtt Pasaréten megrendezett mérkőzésen 11-0-ra vertük a Bakonycsernye együttesét. A góllövők: Bércesi /2/, Barcza /2/, Szabó /2/, Szalai, Selmeczi, Huszár, Sólyom voltak.
Persze jó lenne látni a jövőben is hasonlóan nagyarányú győzelmeket, s reménykedjünk benne, hogy lesz is még ilyen a bajnokság során, de a Nagytétény ellen a legfontosabb a három pont biztos begyűjtése lesz. 
Vatai Attila vezetőedző válaszolt kérdéseimre:
- Ritkán adatik meg, hogy ilyen arányú győzelmet ünnepelhessünk. Reálisnak érzed az FFC elleni végeredményt? 
- Noha nálunk is voltak hiányzók (Sztrunga, Lesti, Hassan, Tivadar és Szakolczai) könnyebb dolgunk volt, mint az öt alapemberét nélkülöző hazaiaknak, hiszen remek játékosok alkották még így is a keretünket. A látottak alapján volt ennyi különbség a két csapat között, de ha az FFC a teljes keretéből tudott volna válogatni, bizonyára megnehezítették volna a dolgunkat. Játszottak ők tavaly a Magyar Kupában az akkor NB II-es Vác ellen is egy olyan meccset, amit csak a 88. percben veszítettek el 1:0-ra. Talán úgy igazságos, ha azt mondjuk, nekünk szinte minden bejött, az FFC-nek semmi. Ettől függetlenül dicséret illeti játékosaimat, mert nyolc gólt szerezni még edzőmeccsen sem egyszerű alsóbb osztályú csapatok ellen sem.
- Egy ilyen nagyszerű győzelem után biztos, hogy sok szurkolónk kilátogat majd idei utolsó hazai mérkőzésünkre, mire számíthatnak a Nagytétény ellen? 
- A Nagytétény ellen is egyszerű a képlet, nyomás alá kell helyezni a vendégeket, magunkhoz kell ragadnunk a kezdeményezést és hazai pályán győzelemmel kell búcsúznunk a hazai mérkőzéseinkre kilátogató szurkolóinktól.
- Lesti Bendegúz eltiltása lejárt. Hogy vannak sérültjeink? 
- Lesti, Hassan és Sztrunga is bevetésre vár, akár szerepet is kaphatnak. Szakolczai és Tivadar ezen a héten már könnyített edzéseket végez, de remélem, hogy nélkülük is sikeresek leszünk.


Szécsi József

 

A mérkőzés állását folyamatosan követhetik Facebook oldalunkon!

 

  

  

 

További mérkőzések:

2013.11.16. (szombat) 11:00 óra
Unione FC - THSE-Sashalom

Fővárosi Vízművek SK - Ferencvárosi FC

2013.11.16. (szombat) 14:00 óra
RAFC - III. KER. TVE

2013.11.16. (szombat) 19:00 óra
Hegyvidék SE - Inter CDF SE

Voyage SE - Budafoki LC

2013.11.17. (vasárnap) 10:00 óra

Ikarus BSE - Testvériség SE

2013.11.17. (vasárnap) 13:00 óra

Kelen SC - RTK-Vasló

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.