Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beharangozó: Pénzügyőr SE - Szentlőrinc SE

2015.08.06
 

 

 

 

NB III Közép csoport 2. forduló 

  

 

2015.08.09. (vasárnap) 17:30 óra,  

 

Pénzügyőr SE Pasaréti úti Sporttelep

 

Pénzügyőr SE - Szentlőrinc SE

 

 

Játékvezető:  Kulcsár Katalin, asszisztensek: Bertalan Dávid, Hima Andrea

 

 

 

plakat-pse---szentlorinc.jpg

 

Két év után vasárnap ismét harmadosztályú mérkőzésre kerül sor Pasaréten. A korábbihoz képest erősebb a mezőny, hiszen most már az NB III-ban hat helyett három, míg az NB II-ben kettő helyett egy csoport van. Ráadásul az élvonal létszáma is tizenkét csapatra szűkült. Ennek ellenére a múlt heti gyulai mérkőzésen látottak alapján kijelenthető, hogy csapatunk megérett a harmadosztályra.

Ellenfelünk az elmúlt bajnoki évben is az NB III Közép csoportjában szerepelt, s 33 ponttal a 13. helyen zárta a pontvadászatot. Nem kezdte jól a mostani szezont, hiszen a nyitófordulóban hazai pályán 3-1-es vereséget szenvedett a Honvéd II. csapatától.

Legutóbb a 2004/2005-ös bajnokságban, az NB II-ben kerültünk össze a Szentlőrinc együttesével, s mindkétszer alulmaradtunk. Pasaréten 4-0-ra, míg idegenben 5-1-re.

Vatai Attila a Pénzügyőr SE vezetőedzője válaszolt kérdéseimre:
- Idegenbeli pontszerzéssel kezdtük a bajnokságot. Mennyiben voltál elégedett a látottakkal, s hogyan ítéled meg csapatunk teljesítményét?

- Elégedett voltam, mert erős hazai csapat ellen játszottunk és az eredmény is megfelelt a játék képének. A csapat teljesítményéről annyit, hogy szinte mindenki az átlag felett teljesített és a mérkőzés nagy részében sikerült felvenni a harmadosztály ritmusát.

- Lesz-e változás a kezdőcsapatban? Hogy vannak sérültjeink?

- Bíró  és Meggyes visszatérnek a keretbe, ha semmi nem jön közbe, akkor Öcsi elfoglalja helyét a védelem tengelyében. Luczek Dávid és Kovács Dani továbbra is sérült.

- Vasárnap visszatér az NB III Pasarétre. Mire számíthatnak majd azok a nézők, akik kilátogatnak a mérkőzésre?

- Valóban, ráadásul olyan NB III „képében” tér vissza, amely jóval erősebb a két évvel ezelőttinél. Hagyományosan harcos erényeinket ötvöznénk kreativitással, meg szeretnénk mutatni mindenkinek, hogy a helyünkön vagyunk. Azok, akik kilátogatnak Pasarétre, nem fognak csalódni bennünk.        

Szécsi József

 

 

 

 

tabella1.jpg