Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beharangozó: Pénzügyőr SE - Várfürdő-Gyulai Termál FC

2016.02.10

 

 

NB3 Közép csoport, 18. forduló

 

2016.02.13. (szombat) 13:00 óra, Vasas SC Pasaréti úti Sporttelep

 

Pénzügyőr SE - Várfürdő-Gyulai Termál FC

 

Játékvezető: Jakab Géza, asszisztensek: Máyer Gábor, Gyürüsi Péter

 

 

plakat-pse---gyula.jpg

 

Naptárilag még javában tart a tél, de a hétvégén a futballban már kezdetét veszi a tavasz.  Legutóbb november elsején játszottunk Pasaréten, így a meccsek iránti vágy - bármilyen legyen is az időjárás – várhatóan sok nézőt fog a Vasas SC Pasaréti úti Sporttelepére vonzani.

A tél folyamán több változáson is átesett labdarúgócsapatunk. Elsősorban Gyürki Gergő és Lannert Bence fog hiányozni, s nagy kérdés, hogy távozásukat mennyire sínyli meg a csapatjáték és az eredményesség. Amellett, hogy büszkék lehetünk arra, hogy a Pénzügyőrtől igazolt egy első osztályú együttes (tudomásom szerint a téli átigazolási időszakban az NB3-ból rajta kívül egyetlen játékosnak sem sikerült élvonalban szereplő csapathoz kerülnie), minden fiatal labdarúgónk számára például szolgálhat. Lehet követni, igenis meg lehet csinálni!

Nem lesz könnyű megtartanunk a hetedik helyet, hiszen vetélytársaink közül többen is megerősödtek.  Ennek ellenére, amennyiben szombaton sikerül begyűjtenünk a három pontot, dobogó közeli pozícióba kerülhetünk, hiszen az őszi idényt két győzelemmel fejeztük be.

Vatai Attila a Pénzügyőr SE vezetőedzője válaszolt kérdéseimre:

-  Egy nagyjából velünk egyforma erősségű együttes ellen kezdjük a tavaszi szezont. Az ősszel idegenben is megvolt az esélyünk a győzelemre, de végül igazságosnak mondható döntetlen született. Mi az, ami dönthet a szombati mérkőzésen?

- A Gyula remek csapat, de bízom benne, hogy szombaton le tudjuk őket győzni! Türelmesen, koncentráltan kell játszanunk, és ha élünk az adódó lehetőségeinkkel, akkor sikeresen kezdhetjük a tavaszt.

- Vannak-e olyanok, akikre sérülés vagy bármilyen más ok miatt nem számíthatsz?

- Vannak sérültek bőven, Feil Máté, Tóth Zsombor, Sztrunga Zsolt és Kovács Dániel is gyógyulgatnak. Iflinger Norbert őrmester szolgálati feladatai ellátása miatt kerülhet bajba, hiszen a héten két alkalommal is 24 órás szolgálatot teljesít. Ha szombatig kialudja fáradalmait, akkor csodadolgokat fog művelni a pasaréti műfüvön!   

Szécsi József

 

 

 

 

 

 

2016.02.13. (szombat) 13:00 óra

Budafoki MTE-Újbuda FC – FC Dabas

2016.02.13. (szombat) 14:00 óra

Monori SE – Dunaharaszti MTK

Komlói Bányász – HR-RENT Kozármisleny /ELMARAD/

Bölcskei SE – Szekszárdi UFC

2016.02.14. (vasárnap) 12:00 óra

Budapest Honvéd-MFA II. – Szentlőrinc SE

2016.02.14. (vasárnap) 14:00 óra

Békéscsaba 1912 Előre II. – Hódmezővásárhelyi FC

Paksi FC II. - ESMTK /ELMARAD/

 

kozep.jpg

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.