Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beharangozó: Szent Pál Akadémia FC - Pénzügyőr SE

2014.10.16

 

 

  

 

BLSZ I. osztály 10. forduló 

  

 

2014.10.19. (vasárnap) 15:00 óra

 

Budafoki MTE Sporttelep, műfű Megközelítés

 

 

 

Szent Pál Akadémia FC - Pénzügyőr SE

 

 

Játékvezető: Zám László, asszisztensek: Czár Krisztián, Nyerges Zsolt

 

 

szent-p.-akademia---pse.jpg

 

 

Többszöri módosítás után, végül vasárnap 15 órakor kezdünk, de aki nagyon szereti a focit, s belefér az idejébe, annak érdemes korábban érkeznie, hiszen a budafoki sporttelepen a miénket megelőzően akár két találkozót is megtekinthet. 11 órától az Unione FC a Kelen SC-vel csap össze, majd 13 órától a Budafoki LC a RAFC ellen próbálja folytatni remek sorozatát. Számunkra talán az utóbbi párharc végkimenetele lehet érdekes, mert a Budafok csak három ponttal van lemaradva tőlünk. 
Ahogy a bokszgálákat látva megszokhattuk, a végére marad a főmérkőzés, melyet mi vívunk a Szent Pál Akadémia FC labdarúgói ellen. A Hit Gyülekezetének csapata nem ismeretlen számunkra, hiszen idén februárban ugyanezen a pályán a Budapest Kupa keretében már megmérkőztünk egymással, s akkor 5-2-re nyertünk. Jó lenne kiütést látni, de ellenfelünket nem szabad félvállról venni. Legyen intő példa számunkra a másik újonc a KISE elleni találkozó, mely szintén műfüves pályán került megrendezésre!
Vatai Attila a Pénzügyőr SE vezetőedzője válaszolt kérdéseimre:
- Ezúttal nem jelentett gondot a Voyage legyőzése. A második félidőben már nem volt egy súlycsoportban a két csapat. Minek volt ez köszönhető? A szünetben végrehajtott változásoknak, vagy pedig ellenfelünk egyszerűen nem bírta tovább az első félidőben diktált gyors tempót?
- A kérdésben ott a válasz is, a vendégek nem tudták tartani az általuk diktált iramot, ehhez az is kellett, hogy Meggyes Balázs beállásával javuljon a középpályás labdaszerzésünk. Összességében taktikusabbak voltunk ellenfelünknél és csapatként jobban működtünk, megérdemelten nyertünk ilyen arányban is.
- A Szent Pál Akadémia labdarúgócsapata lesz a következő ellenfelünk, akik ahhoz képest, hogy újoncok egyáltalán nem szerepelnek rosszul. Hogyan készültök ellenük?
- Megnéztük a Szent Pál Akadémia legutóbbi győztes mérkőzését az FFC ellen, nem szabad leírni őket, jelentős értékekkel rendelkeznek. A héten egy alkalommal műfüvön készültünk, hiszen Budafokon is ez vár ránk. Bizakodva, a győzelem igényével várjuk a 10. fordulót. 

 

Szécsi József

 

 

A mérkőzés állását folyamatosan követhetik Facebook oldalunkon!

 

 

 A 10. forduló beharangozója és tippjáték a Pesti Foci weboldalon.

 

 

  

 

További mérkőzések:

 

 

2014.10.18. (szombat)

19:00 HEGYVIDÉK SE - KISE 1-1
19:00 VOYAGE SE - IKARUS BSE 1-2
2014.10.19 (vasárnap)

11:00 TESTVÉRISÉG SE - FŐV. VÍZMŰVEK SK 
11:00 UNIONE FC - KELEN SC 
13:00 BUDAFOKI LC - RAFC  
14:30 RTK-VASLÓ - 43. SZ. ÉPÍTŐK SK 
14:30 THSE-SASHALOM - FERENCVÁROSI FC 
15:00 SZT. PÁL AKADÉMIA - PÉNZÜGYŐR SE 

 

  

 

 tabella-szombat.jpg