Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beharangozó: Szentlőrinc SE - Pénzügyőr SE

2016.02.17

 

 

NB3 Közép csoport, 19. forduló

 

2016.02.20. (szombat) 14:00 óra, Szentlőrinc

 

Szentlőrinc SE - Pénzügyőr SE

 

Játékvezető: Lapath Dávid, asszisztensek: Kulcsár Dániel, Rózsás Rita

 

 

szentlorinc---pse-plakat.jpgKészítette: Orosz Tóth Attila

 

 

Remekül kezdtük a tavaszi szezont, s így sorozatban már a negyedik bajnoki meccsünket nyertük meg, ami újoncként mindenképpen megsüvegelendő teljesítmény. Főleg annak tükrében, hogy az elmúlt hónapokban (a nyári, majd a téli szünetben) jó pár meghatározó játékos távozott Pasarétről. Viszont azok, akik maradtak, az újonnan a csapatba kerülőkkel együtt nagyon odatették magukat, s így mostanság rendkívül jó érzés a tabellát nézegetni. smiley

 

Szombaton a Pécstől húsz kilométerre lévő 6.465 lakosú Szentlőrincre látogatunk. Úgy érzem, hogy folytatódhat nagyszerű sorozatunk.

 

A két csapat őszi mérkőzése számunkra balszerencsésen ért véget, hiszen a szentlőrinciek a 90. percben egyenlítettek, s így lett a végeredmény 1-1.

 

Vatai Attila a Pénzügyőr SE vezetőedzője válaszolt kérdéseimre:

- Kifejezetten jól teljesítettetek a Gyula ellen, s emellett szép gólokat is szereztetek. Hogyan értékeled a mérkőzést?

- Jobban alkalmazkodtunk a körülményekhez, mint a vendégek és én úgy láttam, hogy mentálisan is erősebbek voltunk. Új volt a hadrend az őszhöz képest és ez frissítően hatott a játékosokra, végig tartalmasan futballoztak, megérdemelten szereztünk három pontot. Az alapembereken kívül ki kell emelni élete első felnőtt meccsét játszó Rabatin Szabolcsot, akit nem nyomott agyon a teher, bátran, erőszakoson futballozott, azt azonban ne felejtsük el, hogy még mindig csak egy út elején jár, rengeteget kell még dolgoznia.

- Szombaton hosszú túrára utaztok Szentlőrincre, akik az elmúlt fordulóban nagyarányú vereséget szenvedtek a Honvéd tartalékjaitól. Mire számítasz ellenük?

- Kollégám Rajkó Zoltán megtekintette a Szentlőrinc Honvéd elleni mérkőzését, véleménye szerint a gólkülönbség erősen túlzott, sokáig egyenlő erők küzdelme folyt a pályán, vitatható büntetőt is rúghatott a hazai csapat, a végén, pedig amikor az egyenlítésért harcoltak a vendégek, kontrából megpecsételték a sorsukat. Ősszel 1:1 volt Pasaréten, akkor sem volt könnyű és most is nehéz mérkőzésre számítok, szeretnénk pontot vagy pontokat szerezni.

- Tervezel-e változtatást a kezdőcsapaton?

- Vannak sérültjeink, az ő állapotuktól is függ, hogy lesz-e változás a keretben és a kezdőcsapatban.    

 

Szécsi József

 

 

2016.02.20. (szombat) 14:00 óra

Várfürdő-Gyulai Termál FC – SZEOL SC

Szentlőrinc SE - Pénzügyőr SE

HR-RENT Kozármisleny - Bölcskei SE

2016.02.21. (vasárnap) 14:00 óra

Szekszárdi UFC - Budapest Honvéd-MFA II.

FC Dabas - Komlói Bányász

Dunaharaszti MTK - Budafoki MTE-Újbuda FC

ESMTK – Monori SE

Hódmezővásárhelyi FC – Paksi FC II.

 

 

 

 

NB3 Közép csoport

 

Beharangozó

/Kattints!/

Eredmények

/Kattints!/

 

 

kozep.jpg