Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beharangozó: Voyage SE - Pénzügyőr SE

2013.10.21

 

 

 

Budapest I. osztály 11. forduló 

  

 

2013.10.26. (szombat) 19:00 óra

 

XIII. ker. Fáy u., Mészöly K. Pálya Megközelítés

 

Voyage SE - Pénzügyőr SE

 

Játékvezető: Szanyi Ádám dr., asszisztensek: Dobó Gábor, Róka Márton

  

pse---voyage-plakat3.jpg

 

Játékosainknak és szurkolóinknak is szokatlan időpontban, a Fáy utca műfüvesén lépünk pályára a tavalyi BLSZ1 bajnokságban csak pontlevonás miatt a második helyre szorult Voyage ellen. Szombati ellenfelünk az elmúlt bajnoki évben igazán jó formában volt, hiszen az ezüstérem mellett elnyerte a Budapest Kupát is, amivel egyúttal kivívta a jogot a Magyar Kupában való indulásra is. Az MK-ban néhány hete már a harmadik fordulóban játszottak, s ott végig partiban voltak az ESMTK-val, mely csak egy a 85. percben esett góllal tudta legyőzni őket. Tudatosan és taktikusan játszó, jól összerakott csapatról van szó, melynek játékosai ráadásul jó erőnléttel is rendelkeznek.
Szakolczai-Sándor Balázs és Kozarek András hiánya komoly fejtörést okozhat Vatai Attilának, de szerencsére még bőven maradt olyan játékosa, aki jól feltalálja magát az ellenfelek kapuja előtt. Pasarét ismét futball lázban ég a RAFC elleni ragyogó mérkőzés után, s a szurkolók közül minden bizonnyal sokan elkísérik majd a csapatot a villanyfényes mérkőzésre.
Vatai Attila vezetőedző válaszolt a kérdéseimre:
- Hogyan értékeled az elmúlt bajnoki mérkőzéseteket?
- Nagyszerű hétvégénk volt, mert nagy dolognak tartjuk az értékes játékosokkal rendelkező RAFC legyőzését, de hétfőn már a Voyage ellen készültünk.
- Miként készültök a hétvégére és mit vársz a csapattól?
- A szombat esti mérkőzés helyszínén a Fáy utcai műfüvön tartottunk egy átmozgató edzést kedden, ismerkedtünk a körülményekkel. A Voyage csapata kiegyensúlyozottan teljesít és stabil tagja az élmezőnynek, nehéz mérkőzésre számítok. Szakolczai után most Kozarek esett ki mivel 5 sárga lapot szedett össze. Hazatért külföldről Balázs Tibor és meggyógyult Lesti. Fontosnak tartom szurkolóink támogatását, remélem velünk lesznek Angyalföldön is!
Szécsi József
 

 

A mérkőzés állását folyamatosan követhetik Facebook oldalunkon!

 

 

  

   

 

További mérkőzések:

2013.10.26. (szombat) 13:00 óra
Ferencvárosi FC - Kelen SC

Budafoki LC - THSE-Sashalom

2013.10.26. (szombat) 14:30 óra

RAFC - Főv. Vízművek
III. KER. TVE - Hegyvidék SE

2013.10.26. (szombat) 15:00 óra

Inter CDF SE - Testvériség SE

2013.10.26. (szombat) 15:30 óra

RTK-Vasló - Ikarus BSE

2013.10.26. (szombat) 16:00 óra 

Nagytétényi SE - Unione FC


 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.