Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE II. - PÉNZÜGYŐR SE

2017.05.29

Békéscsaba, 100 néző

 

Békéscsaba 1912 Előre II.: Hrabina – Mácsai (Konyecsni), Oláh, Spitzmüller, Balog – Zahorán (Vozár), Zelenyánszki – Ilyés, Szajkó (Kun), Kálmán, Kmetykó

Pénzügyőr SE: Tajti 6 – Horváth 6 (Hámor), Luczek 6, Bíró 6, Terplán 5 (Kovács 6) – Karvalics 6-2= 4, Szabó 6 – Feil 6, Laurinyecz 5, Turi 6, Hetesi 5 (Nagy B. 5)  

 

Vatai Attila: Nazsa játékvezető döntően befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét, mivel az 5. percben Feil Máté a kapust kicselezve ballaghatott volna az üres kapu felé, de Hrabina kapus buktatta, a piros lap helyett csak sárga lap villant, ezt a stadionban egyedül a játékvezető látta így. Majd 10 perc múlva, csak, hogy ne legyen kétségünk, a 11-es pontra mutatott egy ártatlan szituációban, Spitzmüller köszönte és be is lőtte.  Ezután több lehetőségünk volt az egyenlítésre, Turi és Laurinyecz is egyenlíthetett volna, ebben az időszakban kifejezetten jól játszottunk. A második félidőben is sokat tettünk az egyenlítésért de mivel mennünk kellett folyamatosan előre, kinyíltunk többször és ebből a hazaiak kétszer is büntettek. Kovács ugyan szépített szabadrúgásból de a végén még el kellett viselni, hogy egyik játékosunk szabálytalanságáért jogtalanul Karvalicsot állították ki. Feszült hangulatban ért véget a meccs, nem érdemeltünk vereséget.