Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BLSZ I. osztály, a 12. fordulóból elmaradt mérkőzés pótlása: Hegyvidék SE - Pénzügyőr SE 0-5 (0-2)

2014.11.30
 

 

  

 

Magabiztos győzelmünkkel

 

öt pontra növeltük előnyünket

 

 

 

BLSZ I. osztály, a 12. fordulóból elmaradt

 

mérkőzés pótlása 

  

 

2014.11.29. (szombat) 17:00 óra

 

 

Hegyvidék SE - Pénzügyőr SE 0-5 (0-2)

IX. Könyves K. krt. műfüves pálya, 100 néző. Vezette: Kovács I.

 

Pénzügyőr SE: Sándor L. 7 – Szigeti 7, Luczek 7, Bíró 6, Praczkó 6 (Buzás) – Hassan 7 (Balázs T.), Karvalics 6, (Tóth Zs.), Meggyes 7, Gyürki 6 (Mohácsi) – Sztrunga 6 (Jáky-Szabó G.), Szakolczai B. 8

 

33. perc: Hassan bal oldali beadását Szakolczai 6 méterről lőtte a kapu közepébe 0-1

45. perc: Hassan villant újra a bal oldalon, pontos labdáját ismét Szakolczai értékesítette 0-2

65. perc: Hassan lövését még hárította Nándori kapus, a kipattanót Meggyes 10 méterről vágta a léc alá 0-3

73. perc: Hassan iramodott meg a bal oldalon, precíz beadását a támadást végig kísérő Luczek 3 méterről vágta a kapuba 0-4

80. perc: Gyürki Gergő 15 méterről fordulásból lőtt a kapu jobb oldalába 0-5

 

Vezetőedzői nyilatkozat: Csak az első félidő hajrájában törtük meg a hazaiak ellenállását, akik addig nagyon szervezetten védekeztek és veszélyesek voltak a kapunk előtt is. Az előny megszerzése után érvényesítettük képességbeli és fizikai fölényünket, gratulálok játékosaimnak a mai győzelemhez valamint az egész őszi teljesítményhez.

 

Vatai Attila

 

 

 blsz1meccs.jpg

 

 

sam_3669tm.jpg

Fotók: Szécsi József

Kattintson a fényképre a további képek megtekintéséhez!

 

 
 

 

 

 

 

Fényt vittünk a félhomályba

 

A múlt heti rekordarányú győzelem megtette a hatását, hiszen idegenbe is olyan sok szurkolónk kísérte el a csapatot, hogy a Siketek SC pályájának nézőterén többszörös fölénybe kerültünk.

A Hegyvidék korábbi 14 mérkőzésén mindösszesen 11 gólt kapott, s ellenfelünk felállásából úgy tűnt, hogy ezúttal is nagy hangsúlyt helyez a biztonságos védekezésre. Az első félórában kiegyenlített küzdelem jellemezte az összecsapást, a 12. kerületi csapatnak is volt alkalma a gólszerzésre. Vezetőedzőnk Vatai Attila elégedetlen volt a látottakkal, s egy kicsit átrendezte a csapatot, ami döntőnek bizonyult. Aribi Hassan Khalifa új szerepkörében játszva egyszerűen tarthatatlan volt. Élvezet volt nézni ragyogó cseleit, pompás beadásait követően Szakolczai-Sándor Balázs duplázott, s megnyugodva vonulhattunk az öltözőbe. Hassan a szünet után is káprázatosan futballozott, lövése, illetve beadása után Meggyes Balázs, majd azt követően Luczek Dávid talált a hálóba. A második félidő derekára gyakorlatilag minden eldőlt, de még nem volt vége, hiszen tíz perccel a találkozó befejezése előtt Gyürki Gergő mesteri lövése után már ötödször ünnepelhettünk. Bajnokesélyeshez méltóan játszottunk, védelmünk ezúttal is jól zárt, már csírájában elfojtva a Hegyvidék támadásait.

Úgy vélem bármilyen osztályban is játszva, figyelemre méltó, hogy az őszi szezon 15 mérkőzésén mindösszesen csak 4 gólt kaptunk, s ezzel szemben 64-et szereztünk. Köszönöm az egész CSAPAT-nak ezt a ragyogó őszt, melyet 5 pont előnnyel az élen zárhattunk. Mindenkinek jó pihenést és feltöltődést kívánok, hiszen jövőre nagy feladatok várnak ránk!

 

Szécsi József

 

 

 

 

 

blsz1tabella.jpg