Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BLSZ I. osztály 11. forduló: Pénzügyőr SE - THSE-Sashalom 2-0 (2-0)

2014.10.26

 

 

 

 Meggyőző fölényben játszva nyertük a rangadót

 

 

BLSZ I. osztály 11. forduló 

  

 

2014.10.25. (szombat) 13:00 óra, Pénzügyőr SE

 

Pasaréti úti Sporttelep 

 

 

 

pse-cimer.jpg                thse-cimer.png

 

Pénzügyőr SE - THSE-Sashalom 2-0 (2-0)

  

Pasaréti út, 200 néző. Vezette: Szanyi

 

 

Pénzügyőr SE: Sándor L. 7 – Szigeti 6, Luczek 7, Sokolowski 6, Praczkó 7 – Hassan 7 (Balázs T.), Karvalics 6, Gyürki 6 (Meggyes 6), Varga Sebestyén 7 (Iflinger) - Szakolczai B. 7 (Kozarek), Sztrunga 7 (Buzás)

2. perc: Gyürki bal oldali szögletből a 16-osnál várakozó Varga-Sebestyént játszotta meg, aki ballal a bal felső sarokba ívelt 1-0
37. perc: Sztrunga remek labdájával Szakolczai lépett ki a védők közül és 14 méterről jobbal a kimozduló kapus mellett a bal alsó sarokba gurított 2-0

Vezetőedzői nyilatkozat: Végig esélyeshez méltóan, közösségi értékeket csillogtatva futballoztunk, persze nyugalmunknak jót tett a korai gólunk. A vendégek igazolták jó hírüket harcos erényeket csillogtattak. Játékosaimnak gratulálok a győzelemhez, egyet megint léptünk előre.

Vatai Attila

 

blsz1meccs.jpg

 

sam_3091.jpg 

Fotók: Szécsi József


Kattintson a fényképre a további képek megtekintéséhez!

 

 

 A gólok és néhány helyzet. Videó: Szécsi József

 

 

 

 

 

Könnyed fickándozás Tintahalakkal

 

Rangadóként lett beharangozva a Tintahalak SE-Sashalom elleni pasaréti mérkőzés, de ez elsősorban az ellenfél tabellán jelenleg elfoglalt második helyének volt köszönhető. A nagy küzdelem, öldöklő iram és a változatos játék elmaradt, helyette a Pénzügyőr kilencven percig irányítva a játékot akár gólzáport is produkálhatott volna a labdarúgás számára előnyös időjárásban. Varga-Sebestyén Benjámin inkább fejelő társat kereső lövésének köszönhetően már a második percben megszerezte a vezetést a Pénzügyőr. A gyors gól birtokában közepes sebességre kapcsoltak a hazaiak és a huszadik perc táján Szakolczai-Sándor Balázs a kapussal szemben állva akár mattolhatott volna, de ajándékba kapott adut könnyedén puskázta el. Szakolczai a szünet előtt azonban nehezebb szituációban ugyan, de helyrehozta korábbi hibáját és megnyugtató előnnyel fordulhatott a Pénzügyőr. A második félidő akár jutalomjáték is lehetett volna. Szakolczai-Sándor Balázs akár egy mesterhármast is elkönyvelhetett volna neve mellett; míg a rengeteget mozgó és cselező Aribi Hassan Khalifa lövése - kiváló egyéni alakítása után - a kapufán csattant. A cserék közül Iflinger Norbert félpályán keresztül száguldó egyéni akciójából illetve a szintén csere Kozarek András konkrét gólpasszából akár duplázhatott volna. A második félidő felépített és jól kijátszott támadásai azonban érthetetlen dekoncentráltságban értek véget. A Tintahalak egy-egy próbálkozástól eltekintve végig a zöld-fehérek hálójában vergődtek, különösebb játékerő és elképzelés nélkül. A folytatásban szombat esti láz helyett, a Hegyvidék csapata ellen a Siketek-pálya műfüvén, vélhetően edzés fényben kell igazolni, hogy Pasaréten hetek óta van okunk hangoskodni.

 

dr. Bilkei-Gorzó Dávid


 

 

 

További mérkőzések:

 

2014.10.22. (szerda)

19:00 UNIONE FC - RAFC 0-0
20:45 HEGYVIDÉK SE - FERENCVÁROSI FC 0-0
2014.10.25. (szombat)

10:30 FŐV. VÍZMŰVEK SK - VOYAGE SE 0-0
13:00 KISE - BUDAFOKI LC 1-0
14:30 KELEN SC - RTK-VASLÓ 2-1
2014.10.26 (vasárnap)

11:00 IKARUS BSE - SZT. PÁL AKADÉMIA 5-1
18:30 43. SZ. ÉPÍTŐK SK - TESTVÉRISÉG SE 1-2

  

 

blszi-2.jpg