Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BLSZ I. osztály 3. forduló: Kelen SC - Pénzügyőr SE 1-2 (0-1)

2014.08.31

 

 

 

 Csikorogtak a kerekek, de nem akadt


el a "Pénzügyőr-vonat"


Három mérkőzésből kilenc pontunk van

 

 

BLSZ I. osztály 3. forduló 

  

 

2014.08.30. (szombat) 17:00 óra,

 

XI. ker. Hunyadi Mátyás u. 56.

 

 

Kelen SC - Pénzügyőr SE 1-2 (0-1)

 

 

Pénzügyőr SE: Hajdu 6 – Szigeti 7, Sokolowski 4, Bíró 6, Varga 5 – Meggyes 6, Tóth Zs. 5 (Praczkó) – Balázs T. 5 (Gyürki 5), Hassan 5 (Lesti), Iflinger 4 (Pápai) – Kozarek 4 (Abou Warda 5)

 

Góllövőink: Tóth Zsombor, Iflinger Norbert

 

Vezetőedzői nyilatkozat: Sok problémánk volt a héten, ez meg is látszott a teljesítményünkön, a lényeg, hogy megszereztük a három pontot.

 

Vatai Attila 

 

A mérkőzés adatlapja

 

 

 

sam_1880tm.jpg

 Fotók: Szécsi József


Kattintson a fényképre a további képek megtekintéséhez!

 

 

 

 

 

Néhány perc szorongás Kelenvölgyben

 

Ahogy a tavalyi idényben, úgy a mostani bajnoki évadban is nehezen ment a Pénzügyőrnek a Kelen SC vendégeként. A Szakolczai-Sándor Balázst és Karvalics Bencét nélkülöző pasarétiek már az első perctől kezdődően támadólag léptek ugyan fel, de hamar rá kellett jönniük arra, hogy ezen a nyár végi estén nem lesz könnyű dolguk. A Kelen ugyanis jól szervezetten, dupla falú védelemmel tördelte szét a játékot, amely akadályon a Kozarek-Iflinger-Hassan triónak alig sikerült áthatolnia. A hazaiak viszont egy kontratámadás után akár a vezetést is megszerezhették volna, de a Pénzügyőr szerencséjére, Hajdú Gergely kapuson túljutott labda a kapufa tövén csattant. Szigeti Attila negyedóra után megunta a tétlenkedést, egyedül tört be baloldalon a vendégek tizenhatosára, a kapusról kipattanó lövése szerencsésen találta meg az érkező Tóth Zsombort, aki kis szerencsével a hálóba tudta juttatni a játékszert. A szünetig a Pénzügyőr irányított ugyan, de Balázs Tibor ziccerét leszámítva - amely emelés a kilépő kapuson túljutott ugyan, de a kapu felett hagyta el a játékteret - különösebb átütő erőt nem hozott.
Szünet után a Gyürki Gergő-Abou Warda Renato kettős cserének köszönhetően felélénkült a játék - sőt egy támadás végén a magányosan álló Abou Warda Renato akár egy gólt is fejelhetett volna - de a nyugodtabb előnyt a félidő közepén ismét Szigeti Attila egyszemélyes áttörése és Iflinger Norbert szerencsés jelenléte hozta meg. A gólt követően azonban a hazaiak váratlanul egy kósza támadásuk utáni góljukkal ráijesztettek ugyan a bajnoki aranyra törő Pénzügyőrre, de a pasaréti védelem ezen megingást leszámítva lehúzta a rolót a hazaiak előtt.
A folytatásban a kellemetlen vendéglátó után egy kellemetlen vendég érkezik Pasarétre a RAFC csapatának személyében, akikkel az elmúlt találkozók mindig szoros küzdelmet hoztak. Bízzunk a felívelő formában!

dr. Bilkei-Gorzó Dávid


 

 

 

További mérkőzések:

2014.08.30. (szombat) 10:30 óra

Főv. Vízművek SK - KISE 0-0

2014.08.30. (szombat) 11:00 óra
Unione FC - THSE-Sashalom 0-5
Testvériség SE - Voyage SE 1-1
2014.08.30. (szombat) 17:00 óra
Budafoki LC - Hegyvidék SE 1-1

2014.08.30. (szombat) 17:30 óra
RAFC - Ferencvárosi FC 6-1

RTK-Vasló - Szent Pál Akadémia 4-1

2014.08.31. (vasárnap) 17:00 óra
43. Sz. Építők SK - Ikarus BSE 0-1

 

A tabella állása


 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.