Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BLSZ I. osztály 8. forduló: Ikarus BSE - Pénzügyőr SE 0-6 (0-3)

2014.10.05

  

 

 

A "Pénzügyőr-expressz"

 

elhúzott az Ikarus mellett

 

 

BLSZ I. osztály 8. forduló 

  

 

2014.10.04. (szombat) 15:00 óra

  

 

Ikarus BSE - Pénzügyőr SE 0-6 (0-3)

 

Bátony utca, 100 néző. Vezette: Zimonyi


Pénzügyőr SE: Sándor L. 7 – Szigeti 7 (Buzás), Luczek 7, Bíró 7, Praczkó 7 – Iflinger 6, Karvalics 6 (Meggyes), Gyürki 7 (Balázs Tibor), Varga-Sebestyén 7 – Sztrunga 8 (Tóth Zsombor), Szakolczai B. 6 (Kozarek) 

 

15. perc: Varga-Sebestyént buktatták a 16-oson belül, kiállítás és 11-es következett, amit Luczek a jobb sarok mellé lőtt.
20. perc: Gyürki szögletét Sztrunga fejjel csúsztatta a kapu közepébe 0-1 
28. perc: Sztrunga kényszerítőzött Szakolczaival, a visszakapott labdát 8 méterről vágta a kapuba, a labda a jobb kapufáról pattant a hálóba 0-2
30. perc: Varga-Sebestyén kiosztott egy „kötényt” a 16-oson belül ahol buktatták. Szakolczai 11-esét védte Skravanek.
33. perc: Sztrunga passzából Iflinger 6 méterről lőtt a bal sarokba 0-3
54. perc: Szép támadás bontakozott ki a baloldalon, Iflinger beadását Szakolczai 6 méterről lőtte a kapu közepébe. 0-4
77. perc: Tóth Zsombor 16 méterről nagy gólt zúdított a kapu jobb oldalába 0-5
83. perc: Gyürki 20 méteres szabadrúgásból a jobb felső sarokba varázsolta a labdát 0-6

Vezetőedzői nyilatkozat: Az elvárásoknak megfelelően futballoztunk, nagyon koncentráltan és jól játszottunk, gratulálok a csapatnak. Az Ikarus sportszerűen küzdött, a továbbiakban sok sikert kívánok nekik. 

 

Vatai Attila 

 

 

meccs.jpg

 

sam_2836.jpg

Fotók: Szécsi József és Szécsi Kristóf

Kattintson a fényképre a további képek megtekintéséhez!

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Robog-robog a Pénzügyőr

 

Megérkezésünkkor ámultunk és bámultunk az Ikarus csodálatos létesítményét látva. Füves mellett két műfüves pálya, egy impozáns lelátóval, fedett résszel. A sporttelep egyben atlétikai centrum is.
Örömmel tapasztaltuk, hogy elég sok szurkolónk elkísérte a csapatot Mátyásföldre, így hangban is felvehettük a versenyt a hazai ultrákkal.
Idegenben is úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy egy bajnokesélyeshez illik, egyértelművé téve, hogy mi vagyunk a jobbak s a három pontért jöttünk.
A 15. percben a kapura törő Varga-Sebestyén Benjáminnal szemben szabálytalankodott a hazaiak kapusa, amivel óriási hátrányt okozott csapatának, hiszen kiállítás és tizenegyes következett. Sajnos a büntetőt Luczek Dávidnak nem sikerült gólra váltania. Ekkor felrémlett bennem egy két évvel ezelőtti budaörsi mérkőzés emléke, amikor ugyanez volt a helyzet (a meccs elején emberelőnybe kerültünk és kimaradt a tizenegyesünk) s végül vereséget szenvedtünk. Ezúttal egy számunkra jóval kellemesebb forgatókönyv valósult meg. Nem vetett bennünket vissza a kimaradt lehetőség, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, s Sztrunga Zsolt duplájával hamarosan megnyugtató előnybe kerültünk. Félórányi játék után úgy tűnt, hogy máris zsebünkben van a győzelem, pláne akkor amikor, az egyre jobb formában játszó Varga-Sebestyén Benjámin második tizenegyesünket harcolta ki. Ezúttal Szakolczai-Sándor Balázs futott a labdának, de a kapu jobb oldalába tartó lövést Skravanek kapus gyors vetődéssel hárította. Nem sokáig bosszankodhattunk az újabb kimaradt büntetőn, mert három perc múlva a nagy kedvvel játszó Iflinger Norbert góljával teljesen egyértelművé vált, hogy ma csak a gólkülönbség lehet kérdéses.
A találkozó hátralévő része edzőmeccs jelleget öltött. Számtalan helyzetet kialakítottunk, s ha Skravanek László nem véd csúcsformában, akkor akár két számjegyű is lehetett volna a végeredmény, de Szakolczai-Sándor Balázs, Tóth Zsombor, illetve Gyürki Gergely lövését így sem tudta védeni.
Az előzetesen talán legnagyobb ellenfelünknek tartott Ikarus otthonában, fél év után másodszor is nagy gólkülönbséggel tudtunk nyerni bajnoki mérkőzésen, bizonyítva azt hogy egyértelműen mi vagyunk a jobbak. Újabb nagy lépést tettünk céljaink megvalósítása felé.
 

Szécsi József


 

 

  

További mérkőzések:

 

2014.10.03. (péntek) 20:45 óra
Hegyvidék SE - Kelen SC 4-0
2014.10.04. (szombat) 11:00 óra
Unione FC - Testvériség SE 4-0
2014.10.04. (szombat) 13:00 óra
Szent Pál Akadémia - KISE 0-3
2014.10.04. (szombat) 15:00 óra
RTK-Vasló - Főv. Vízművek SK 1-2
Budafoki LC - 43. Sz. Építők SK 2-1
THSE-Sashalom - RAFC 4-0
2014.10.04. (szombat) 19:00 óra
Voyage SE - Ferencvárosi FC 4-4

   

tabella2.jpg