Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Budapest Kupa: Budafoki LC - Pénzügyőr SE 1-6

2015.03.26
 

 

 

 

Alaposan visszavágtunk az őszi vereségért

 

"Kupán"csaptuk a Budafokot

 

 

 

Budapest Kupa 5. forduló 

  

 

2015.03.25. (szerda) 18:00 óra

 

XXII. ker. Promontor utca, műfű

 

 

Budafoki LC - Pénzügyőr SE 1-6 (1-4)

 

                  bfok.png                   pse-cimer-kivagott.jpg         

 

 

Góllövőink: Szakolczai-Sándor Balázs 2, Aribi Hassan Khalifa, Buzás Viktor, Sztrunga Zsolt, Meggyes Balázs

 

 

budafok--pse.jpg

 

     

 

 

 

Szeles idő, és meglehetősen mérsékelt világítás mellett került sor a mérkőzésre. Az utóbbi években általában komoly problémát jelentett számunkra a budafokiak védelmének feltörése, így egy kicsit tartottam az összecsapástól.

Az első lehetőség a hazai csapat előtt adódott. Ezt követően fokozatosan ráéreztünk a játék ritmusára, s alig több mint félóra telt el a meccsből, s Szakolczai-Sándor Balázs duplájával, valamint Aribi Hassan Khalifa találatával már 3-0-ra vezettünk. A Promontor utcaiak nehézségeit tetézte, hogy Vincellér Gergő reklamálás miatt egy percen belül a sárga, majd a piros lapot is begyűjtötte. Ennek ellenére kisvártatva szépítettek, de még arra sem nagyon volt időnk, hogy bosszankodjunk, mert Buzás Viktor a következő támadásból visszaállította háromgólos előnyünket.

Az első játékrészben nagy százalékban kihasználtuk helyzeteinket, s így a második félidőben, gondolva arra, hogy szombaton is meccset kell játszanunk, egy kicsit visszavettünk a tempóból. Kerestük a rést a Budafok védelmén, sokat járattuk a labdát, s Sztrunga Zsolt, majd a találkozó vége felé Meggyes Balázs találatával kiütésessé tettük győzelmünket.

Már a legjobb négy csapat között vagyunk, s ha sikerrel vesszük a következő fordulót is, akkor feljutunk a Magyar Kupa főtáblájára.

 

Szécsi József

 

A további párosítás:

 

2015.03.25. (szerda) 15:30 óra
THSE-Sashalom - 43. Sz. Építők SK 3-0

2015.03.25. (szerda) 19:30 óra
KISE - RTK-Vasló 3-2

2015.04.02. (csütörtök) 19:00 óra

BVSC-Zugló - Inter CDF SE