Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


dr. Demeter Tamás nyilatkozata

2016.08.24

 

 

Tisztelt Labdarúgó Szövetség!

Tisztelt Csapatvezetők!

Kedves Játékostársak!

 

A Pénzügyőr SE öregfiúk és Old Boys csapata őszinte híve a budapesti labdarúgásnak, és ezen belül is az idősebb korosztályok vetélkedésének. Őszinte híve a sportszerű, a szabályok betartása mellett lebonyolításra kerülő bajnokságnak, egy olyan bajnokságnak melyben többek között a legnagyobb és legrégebbi magyar klubok is vetélkednek. Megtiszteltetés ezen csapatok ellen sportolni, úgy hogy volt válogatott játékosok, számtalan külföldi klubot megjárt vagy NBI-es futballista ellen léphetünk pályára. De ugyanúgy öröm és boldogság olyan csapatok ellen játszani, akik hozzánk hasonlóan komolyan veszik a bajnokság írott és íratlan szabályait. Mi, Pasaréten büszkén gondolunk vissza arra, hogy az újraalakulást követően csapataink bővültek, teret adtunk az Old Boys korú játékosoknak és tervezzük a Veterán korosztály kialakítását is. Csapataink bajnokságokat nyertek, osztályt/osztályokat léptek előre, tették mindezt úgy, hogy akár csak egyetlen egy percre is eltértek volna a Budapesti Labdarúgó Szövetség vagy az MLSZ Budapesti Igazgatóság által közzétett versenyszabályzattól. 

Mind a Szövetség, mind a játékvezetők, mind pedig az ellenfeleinknek igyekszünk minden mérkőzésen a partnerei lenni, támogatni a szabályok betartását és betartatását. Az elmúlt években jó pár csapat megtapasztalhatta, hogy a Pénzügyőr SE játékosai minden körülmények között a versenyszabályok keretein belül és a kölcsönös sportszerűség jegyében játsszák a mérkőzéseket. És vannak csapatok, akik azt is megtapasztalták, hogy a versenyszabályok betartását az ellenfeleinktől is elvárjuk.

Elvárjuk, hogy minden csapat:

  • Tartsa be az életkorokra vonatkozó szabályokat,
  • Tartsa be, hogy az adott igazolással valóban az lépjen pályára, akit leigazoltak,
  • Tartsa be, hogy az eltiltott játékos valóban töltse le a büntetését,
  • A csapatvezetők ismerjék a versenyszabályzatot,
  • Mindenki minden körülmények között tartsa be a versenyszabályzatban foglaltakat, beleértve a mérkőzések kezdésére vonatkozó előírásokat is,
  • Valamennyi játékos tartsa be a sportegészségügyi vizsgálatok szabályrendszerét,
  • Tisztelje a játékvezetőket és fogadja el döntéseiket.

 

A Pénzügyőr SE hisz a tiszta, sportszerű versenysportban és ehhez minden segítséget és támogatást megad a Labdarúgó Szövetségnek, a játékvezetőknek és a velünk azonos módon gondolkodó sportegyesületnek.

Sportbaráti Üdvözlettel!

Budapest, 2016. augusztus 17.

dr. Demeter Tamás

Pénzügyőr SE labdarúgó szakosztály vezetője

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.