Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magyar Kupa 1. forduló: Pénzügyőr SE - Diósdi TC-Select 2-1 (1-0)

 

 

A Magyar Kupa 2. fordulójába jutott

 

a

 

Pénzügyőr SE 

 

 

 A Magyar Kupa főtábla 1. fordulójában

 

 

 

magyarkupa.jpg

 

 

2012. augusztus 11. (szombat) 17:00 óra Pasarét, Pénzügyőr SE Sporttelep

 

pseuj-logo-2012_zold-1--2-.png

 

diosdi-tc.jpg

 

Pénzügyőr SE - Diósdi TC-Select 2-1 (1-0)

 

 

 

 

 

 

 

Pasarét 150 néző, vezette: Horváth (jól)

  

 

PSE: Hajdu – Mayer, Sokolowski, Nemes, Pinkóczi – Szigeti, Bíró, Szikes (Pápai 63. perc), Praczkó – Kozarek (Mag 55. perc), Lőrinczy

 

Góllövőink: Lőrinczy Soma, Nemes Roland (11-esből)

 

Az első félidőben inkább a mi akaratunk érvényesült és megérdemelten vezettünk. A második félidőben felbillent a pálya és a hajrában emberelőnybe került vendégek akár a győzelmet is megszerezhették volna, de csak egyenlíteniük sikerült. Az utolsó percben aztán bravúrral használtuk ki a vendégek védelmi megingását, a jogos 11-est Nemes magabiztosan értékesítette, így mi várhatjuk a következő kupa forduló sorsolását, a győzelemhez gratulálok a csapatnak!

Vatai Attila

 

 

pse---diosd-mk-1.-fordulo-010.jpg

Fotó: Szécsi József 

Kattintson a képre a további fényképek megtekintéséhez!

 

 

 

 

Oroszlánok egyelőre kíméljenek

 

A tavalyi bajnokság kezdője csak egy kicsit módosult: az új-régi szerzemény Pinkóczi Krisztián az ESMTK-ból visszatérve Praczkó Iván helyén, míg utóbbi egy sorral feljebb kezdett, valamint bemutatkozott a középpályán a Békéscsabáról igazolt Szigeti Attila, akihez a szakvezetés nagy reményeket fűz. A Magyar Kupa egykori rangját próbálták az első negyedórában felidézni a csapatok, amelyből a Pénzügyőr jött ki jobban: a tizenegyedik percben egy formás támadás végén Lőrinczy Soma pókhálózhatta ki kissé szögtelen szögből a bal felső sarkot. Az első játékrészben a hazaiak birtokolták ugyan többet a labdát, de támadásaik befejezését rendre elkapkodták, az egygólos előny a szünetig nem vált megnyugtatóvá. A második játékrészben az addig óvatos Diósd felbillentette a pályát, átköltözött a pasarétiek térfelére és - ha nem is a cselgáncsból ismert fojtószorítással - de nyomasztó fölényük a játékrész felénél a rutinos Csurka Zoltán jóvoltából góllá érett: Sokolowski András hátulról, utolsó emberként próbálta szerelni a kiugró diósdi támadót, ami sajnos klasszikus végeredménybe - büntető és piros lap - torkollott. A Pénzügyőr hiába próbálkozott friss és gyors erők bevetésével Mag Kristóf és Pápai Ádám személyében, a diósdi térfelet lényegében a mérkőzés hosszabbításában sikerült csak meglátogatniuk, igaz akkor eredményesen. Pápai szaladt el a jobb oldalon, betört a tizenhatosan belülre ahol Simkó Krisztián csak szabálytalanul tudta szerelni. A büntetőt és a csapat továbbrepítését Nemes Roland higgadtan prezentálta. A továbbjutást kiharcolta ugyan a csapat, de a támadójátékot látva csak javulni lehet a Fehérvár II elleni jövő szombati nyitányra. Persze nem a főpróbának kell sikerülnie!

dr. Bilkei-Gorzó Dávid 

 

 

 

 Videó: Szécsi József

 

 

 Videó: Szabó István (Topi)

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.