Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Már minden csapatunk befejezte az őszi szezont

2013.12.04

 

 

 

 

Már minden csapatunk befejezte az őszi szezont

 

 

pse-cimer.jpg

 

A BLSZ I. osztályban szereplő felnőttek a második helyen zárták az őszt, mindössze három ponttal lemaradva az éllovas III. KER. TVE csapatától. A célkitűzés, a dobogós hely elérése, úgy tűnik, hogy nem okozhat gondot a bajnokság végére, sőt egy jól sikerült téli felkészülés után akár a bajnoki cím is megszerezhető.
Pest megye háromnegyedpályás bajnokságában induló női együttesünk, az elmúlt évhez képest sajnos gyengébben szerepel, de így is a harmadik helyen áll. Jelentős a lemaradása az első helyezett Tápiószecsőtől, így csak roppant kicsi az esélye a bajnoki cím megvédésének, de az ezüstérem mindenképpen megszerezhető.
A BLSZ Öregfiúk II. osztályban szereplő csapatunk a pontvadászat elején elég sok pontot elhullajtott, de talpra állt, legutóbbi hat mérkőzését megnyerve feljött a harmadik helyre, s már csak mindössze három ponttal van lemaradva az első helyezettől.
Tartalékcsapatunkat ebben az évben elindítottuk a BLSZ IV. osztályban, elsősorban azért, hogy játéklehetőséget biztosítsunk a tavalyi bajnok U-19-es csapat tagjainak. Mostanra bebizonyosodott, hogy ez remek ötlet volt, hiszen az eddig lejátszott tizenhárom mérkőzésük mindegyikét megnyerve, tizenegy pont előnnyel vezetik a tabellát. 
A BLSZ Ifjúsági U-19 bajnokságban a középmezőnyben foglal helyet a Sashegyi Zoltán irányította együttes, mely a nem túl acélos tavalyi U-17-es csapat alapjaira épült. Vannak biztató eredményeik, de rengeteg munkára lesz még szükség ahhoz, hogy sikerüljön megközelíteniük a fiataljainktól az elmúlt években megszokott nagyszerű eredményeket.
A BLSZ Ifjúsági U-17 bajnokságban a Tóth Keve irányításával készülő csapat olyan eredménysort tud felmutatni, mely reménykedésre adhat okot a jövőt illetően. Csak a legutolsó fordulóban veszítették el veretlenségüket, s elszakadva a mezőnytől dobogós helyen állnak, az Újpest és a Ferihegy-Vecsés csapatával hatalmas versenyben.
A Szakosztály minden tagjának jó pihenést kívánok!


Szécsi József

   

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.