Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Molnár Tamás a Pénzügyőr SE új elnöke

2016.09.16

molnar_tamas_elnok.jpg

 

 

Szerdán - szeptember 14-én - rendkívüli küldöttgyűlés keretében tisztújításra került sor a Pénzügyőr Sportegyesületben, mivel a korábbi elnökség testületileg lemondott.
Molnár Tamás, az NGM helyettes államtitkára, a NAV Vámszakmai és Nemzetközi Ügyekért Felelős Szakmai Helyettese váltotta Vályi-Nagy Vilmost az egyesület elnöki posztján, aki hét évig töltötte be e tisztséget. Az új elnök - aki korábban Székesfehérvár sportéletében vállalt aktív szervező szerepet - elképzelései között elsősorban az utánpótlás-nevelés fejlesztése, a létesítmény-helyzet jelentős javítása, a klub csapatainak a klub arculatát egységesen tükröző megjelenése szerepel. Figyelmet kíván szentelni a vidéki navos kollégák és családtagjaik sportolásának elősegítésére is a Pénzügyőr SE által nyújtott szolgáltatásokkal.
Az egyesület elnökhelyettesének Kosztyu Jánost választotta a küldöttgyűlés, ügyvivőjének Nagy Józsefet nevezte ki az újonnan felállított elnökség, melynek tagja lett Sipos Jenő, Szatmári Szilveszter, dr. Szotáczky Eszter, dr. Telek Péter és dr. Vankó László.
A felügyelő bizottságot továbbra is dr. Magyar Éva vezeti, akinek munkáját Magyar Melinda és Májer József fogja segíteni a továbbiakban. 

www.penzugyorse.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.