Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NB III Közép csoport 1. forduló: Pénzügyőr SE - FC Dabas 1-1 (0-1)

2016.08.07

 

 

 

sam_4809.jpg

A további fényképek elérhetőek a képre kattintva!

 

 

 

NB III Közép csoport 1. forduló 

  

 

2016.08.06. (szombat) 17:30 óra

 

Pasaréti úti Pénzügyőr Sporttelep

 

 

 Pénzügyőr SE - FC Dabas 1-1 (0-1) 

 

Pasaréti út, 150 néző. Vezette: Görög (7)

 

Pénzügyőr SE: Hajdu 8 – Szabó 6, Buzás 6 (Rabatin Norbert 7), Bíró 7, Luczek 6 – Karvalics 6, Mészáros 6 – Rabatin Szabolcs 6 (Meggyes), Sztrunga 7, Feil 8 – Laurinyecz 6

 

33. perc: Bal oldali bedobás után Zsolnairól lecsorgó labdát Kállai 12 méterről lőtte a kapuba, a labda megpattant egy hazai játékoson 0-1

78. perc: Sztrunga pazar labdával ugratta ki Feil Mátét aki 14 méterről jobb lábbal lőtt a kapu bal oldalába. 1-1

 

Vezetőedzői nyilatkozat: Aki kilátogatott Pasarétre és helyett foglalt a vadonatúj zöld és fehér székeken, tartalmas futballt láthatott és ízelítőt mi vár majd a csapatokra az új bajnokságban. Mozgalmas első félidőben enyhe vendég dominancia volt egy szerencsés góllal fűszerezve, de mi is sokat voltunk a kapujuk előtt, több lehetőségnél is csak az utolsó jó döntés hiányzott.  A második félidő elején eldőlhetett volna a párharc a Dabas javára, de a helyzet kimaradt és ezzel el is lőtték a puskaporukat. A mérkőzés utolsó harmada csak rólunk szólt, szinte felbillent a pálya és teljesen megérdemelten egyenlítettünk. A döntetlent összességében igazságosnak érzem.  

Vatai Attila

 

 

meccs.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Hét közben felszerelték a fehér székeket is, így összesen 204 ülőhely szolgálta a nézők kényelmét a Pénzügyőr SE Pasaréti úti Sporttelepén.

Varga-Sebestyén Benjámin eltiltása miatt nem játszhatott, de az újonnan igazolt Laurinyecz Ákos és Mészáros László felgyógyult, így mindketten helyet kaptak a kezdőcsapatban.

Formás Pénzügyőr támadásokkal indult a mérkőzés, de az utolsó passzokba, befejezésekbe rendre hiba csúszott. A játékrész felénél a dabasiak egy bődületes kapufával jelezték, hogy a három pontért érkeztek. Az első félórát követően sajnos már a hálónkat is megzörgették. Ezt követően több lehetőségünk is volt az egyenlítésre, különösen Feil Máté volt elemében, de végül hátrányban vonultunk szünetre.

A második félidő első részében ellenfelünk többet birtokolta a labdát és emellett óriási helyzeteket is kialakított, de Hajdu Gergely védéseinek is köszönhetően meccsben maradtunk. A 64. percben Vatai Attila kockáztatott, behozott egy újabb csatárt. Rabatin Norbert Buzás Viktor helyére állt be. Ezt követően teljesen beszorítottuk a dabasiakat. Szurkolóink űzték-hajtották a csapatot, s nem hiába, mert tizenkét perccel a rendes játékidő befejezése előtt egy kiugratást követően Feil Máténak köszönhetően gólt ünnepelhettünk. A hátralévő időben akár a győzelmet is megszerezhettük volna, de így sem lehetünk elégedetlenek.

A következő fordulóban a Dabas-Gyón csapatával mérkőzünk meg. A találkozóra Maglódon kerül sor.

Szécsi József

 

 

 

NB3 Közép csoport

 

Beharangozó

/Kattints!/

Eredmények

/Kattints!/

 

 

 

 

2016.08.05. (péntek) 19:00 óra

Dunaújváros - Budafoki MTE 1-2

2016.08.06. (szombat) 17:30 óra

Pénzügyőr SE - FC Dabas 1-1 Videó

Sport 36 Komlói Bányász - Várfürdő-Gyulai Termál FC 0-2 Videó

Szigetszentmiklós – Mórahalom VSE 2-0

2016.08.07. (vasárnap) 17:30 óra

Szentlőrinc SE – Dabas-Gyón FC 2-3

Ferencvárosi TC II. – Szekszárdi UFC 2-0 Videó

Méhkeréki SE - Paksi FC II. 3-0

Hódmezővásárhelyi FC - Békéscsaba 1912 Előre II. 1-0

Dunaharaszti MTK – Pécsi MFC 0-1

 

 

kozep-tab.jpg