Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NB III Közép csoport 10. forduló: Pénzügyőr SE - Monori SE 2-2 (1-1)

2015.10.04
 

 

 

 

NB III Közép csoport 10. forduló 

  

 

2015.10.03. (szombat) 15:00 óra 

 

 

Pénzügyőr SE - Monori SE 2-2 (1-1)

 

Pasaréti út, 300 néző. Vezette: Bogár (6)

 

Pénzügyőr SE: Hajdu Gergely 5 – Szigeti Attila 5 (Rabatin Norbert), Buzás Viktor 6, Luczek Dávid 7, Kovács Dániel 6 – Karvalics Bence 6, Lannert Bence 6 (Feil Máté) – Gyürki Gergő 7, Sztrunga Zsolt 7, Varga-Sebestyén Benjámin 5 – Iflinger Norbert 5 (Bíró József)

 

32. perc: Horváth Dávid 32 méterről óriási gólt lőtt a jobb felső sarokba 0:1

43. perc: Gyürki Gergő varázsolt, a bal oldalról 15 méterről emelt a hosszú sarokba 1:1

53. perc: Tóth Máté rántotta le Iflingert, második sárga lappal kiállították a monori játékost.

62. perc: 10 emberrel is vezetést szerzett a vendég csapat, de nagyon nem tehettek róla, a felszabadítani igyekvő Buzás találta el Miholics lábát és onnan a labda a jobb alsó sarokba pattant 1:2

84. perc: Buzás beadását Sztrunga középről 12 méterről csúsztatta a kapu bal oldalába 2:2

 

Vezetőedzői nyilatkozat: Dicséretes, hogy fel tudtunk állni kétszer is vendég előny után, némi hiányérzetem talán csak azért van, mert meccslabdát rontottunk a 85. percben…

Vatai Attila

 

 

pse---monor-2-2.jpg

 

sam_0995.jpg

Fotó: Szécsi József. A fényképre kattintva elérhető a többi kép.

 

 

 

 

Lépéstartás emberelőnybenA bajnokságban eddig masszívan teljesítő Monor vendégjátéka az első félórában inkább a mezőnyben hozott nagy küzdelmet. A Pénzügyőr nem rontott neki ellenfelének, inkább taktikusan, többet birtokolva a labdát próbálta szőni lehetőségeit, de a vendégek jól szűrték a próbálkozásokat. A félidő utolsó harmadában egy gyors "ütés-váltás" tanúi lehettünk: elsőként Horváth Dávid vette észre, hogy Hajdú Gergely csak egy kicsit áll kint a kapujából és majdnem a "kigyó térről" nagy gólt lőtt a hátráló kapus feje felett a jobb felső pipába. Tíz perccel később Gyürki Gergő egyéni akcióból, kissé kisodródva mutatta meg már jól ismert ötletességét és a beadásra váró monori kapus felett zseniálisan emelt a hálóba.
Fordulás után két sárgalap okozta piros lap miatt emberhátrányban játszó Monor egy kapu előtti kavarodás és Buzás Viktor szerencsétlen irányba történő felszabadítása után,  "billiárd-szisztéma a futballban" elvnek köszönhetően megszerezték a vezetést. A Pénzügyőr majdnem a lefújásig szaladhatott az eredmény és a pont után, de Sztrunga Zsolt kiváló és az egyenlítést jelentő csúsztatása jókor és jó időben történt. Még a fordítás esélye is felvillant, de a hajrában Iflnger Norbert tizenegy méterről óriási ziccert hibázott.
A fordítás, a három pont begyűjtése és a Monor Pasarétről "üres kézzel" történő hazaengedése nem sikerült. A folytatásban a szintén egy erős csapat következik, az egykori Bp. Honvéd és magyar válogatott labdarúgó Dajka László irányította és Budafokon új otthonra lelő Újbuda vendégeként. A küldetés azonban nem lehetetlen!


dr. Bilkei-Gorzó Dávid
 

 

 
 
 

NB III Közép csoport

 

Beharangozó

/Kattints!/

Eredmények

/Kattints!/

 

 
 

nb-iii-kozep-vas.jpg