Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NB III Közép csoport 12. forduló: Pénzügyőr SE - Szekszárdi UFC 2-1 (0-0)

2016.10.23

 

 

 

 

 

 

sam_6074.jpg

 

A fényképre kattintva elérhető a többi fotó!

 

 

 

NB III Közép csoport 12. forduló 

  

 

2016.10.22. (szombat) 14:00 óra

 

Pasaréti úti Pénzügyőr Sporttelep

 

 

 Pénzügyőr SE - Szekszárdi UFC 2-1 (0-0)

Pasaréti út, 100 néző. Vezette: Sipos

 

Pénzügyőr SE: Hajdu 7 – Szigeti 7, Buzás 6-2=4 (Mészáros), Bíró 7, Luczek 8 – Szabó 7, Karvalics 7 – Feil 7 (Horváth), Sztrunga 6, Laurinyecz 7, Nagy 6 (Rabatin Norbert)     

 

63. perc: Luczek Dávid pompás beadását Feil Máté 6 méterről fejelte a kapu bal oldalába 1-0

69. perc: Fejes Péter rúgott egy nagyot Buzás Viktorba a 16-oson belül, a lábakat alaposan összekeverő Sipos játékvezető Pénzügyőr szabadrúgás helyett 11-est ítélt a vendégeknek, akik ezt köszönték szépen és Fejes révén a büntetőt a kapu jobb oldalába terelve kiegyenlítettek. 1-1  

71. perc: A sérülése miatt lecserélt Buzás Viktort reklamálás miatt második sárgával majd piros lappal küldte be a kispadról Sipos játékvezető.   

79. perc: Laurinyecz fordult le Kochról aki a 16-oson belül lerántotta. Kiállítás és büntető következett, amit a mezőny legjobbja Luczek Dávid értékesített, magabiztosan lőtt a bal sarokba 2:1

 

Vezetőedzői nyilatkozat: Aki játszotta már valaha ezt a csodálatos játékot, az tudja, a futball a győzteseké. Butaság azt mondani, hogy inkább játsszunk szépen és veszítsünk, mint rossz játékkal nyerjünk. Bárhogyan is de győzni kell hiszen ha nyerünk, azt úgyse lehet mindig gyenge játékkal. Ma például jó játékkal, több kiemelkedő egyéni teljesítmény mellett teljesen megérdemelten szereztünk három pontot egy tehetséges alakulat ellen. Elismerés jár a játékosoknak, mert mindent kizártak és rengeteget tettek a győzelemért. Edző kollégámnak és csapatának a továbbiakban sok sikert kívánok!   

Vatai Attila

 

 

meccs.jpg

 

 

 

 

Videó: Tv8 Sport

 

A mérkőzés gólösszefoglalóját a Tarr Kft. támogatásával láthatják.

 

 

Ha előzetesen tippelni kellett volna a végeredményre, akkor minden bizonnyal nagyon kevés gólt jósoltam volna, hiszen az utóbbi mérkőzésekből az derült ki, hogy mindkét csapat védekezése rendben van. Rámenősen kezdtünk, több helyzetet is kidolgoztunk, főleg Laurinyecz Ákos volt elemében. A vendégeknek, akik közül Hegedűs Márk nem csak vörös haja miatt tűnt ki, szintén voltak lehetőségei, de koránt sem akkorák, mint nekünk.

A második félidőben, ahogy telt az idő egyre aktívabbak lettünk a tolnaiak kapuja előtt, míg végül Feil Máté fejese véget vetett a szekszárdiak 418 perces gólmentességi sorozatának.

A következő 15 perc Sipos Tamás játékvezetőé volt, aki mindkét oldalon kiosztott 1-1 tizenegyest és 1-1 piros lapot, melyekkel alaposan felhergelte a játékosokat és a szurkolókat, tekintet nélkül klubhovatartozásra. Szerencsére minden érdekelt fél lehiggadt, így a botrány elmaradt, s a fennmaradó játékidő lement anélkül, hogy a Tolna megyei csapat helyzetet alakíthatott volna ki. Rendkívül fontos három pontot szerezve elléptünk a kieső zónától (a bajnokság végén öt vagy hat csapat távozik majd lefelé).

Jövő hét szombaton 14:30 órakor a Promontor utcában a Budafok ellen folytathatjuk öt meccse tartó veretlenségi sorozatunkat, s jó eredmény esetén már előrefelé kacsingathatunk a tabellán.

Szécsi József

 

 

2016.10.21. (péntek) 18:00 óra

Dunaújváros - Dabas-Gyón FC 1-1

2016.10.22. (szombat) 11:00 óra

Békéscsaba 1912 Előre II. - Paksi FC II. /ELMARADT/

2016.10.22. (szombat) 14:00 óra

Pénzügyőr SE - Szekszárdi UFC 2-1

2016.10.22. (szombat) 14:30 óra

Szigetszentmiklós - Ferencvárosi TC II. 4-1

Méhkeréki SE – Sport 36 Komlói Bányász 1-0

Hódmezővásárhelyi FC - Szentlőrinc SE 2-1

Dunaharaszti MTK - Várfürdő-Gyulai Termál FC 2-0

FC Dabas - Budafoki MTE 0-1

Pécsi MFC - Mórahalom VSE 5-0

 

 

kozep-tab.jpg

 

 

 

NB3 Közép csoport

 

Beharangozó

/Kattints!/

Eredmények

/Kattints!/