Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NB III Közép csoport 2. forduló: Dabas-Gyón FC - Pénzügyőr SE 1-2 (0-2)

2016.08.14

 

 

 

 

 

sam_5013.jpg

 

 

sam_4886.jpg

A fényképre kattintva elérhető a többi fotó!

 

 

NB III Közép csoport 2. forduló 

  

 

2016.08.13. (szombat) 17:30 óra, Maglód

 

 

 Dabas-Gyón FC - Pénzügyőr SE 1-2 (0-2)

 

Maglód, 100 néző. Vezette: Éreth Attila

 

Pénzügyőr SE: Hajdu 7 – Szabó 7, Buzás 7, Bíró 6, Luczek 6 – Mészáros 5, Karvalics 7 – Rabatin Norbert 7 (Szigeti), Sztrunga 6, Feil Máté 7 (Horváth) – Laurinyecz 5 (Rabatin Szabolcs)

 

16. perc: Sztrunga csúsztatott Feil Máté elé, aki 5 méterről jobbal a léc alá bombázott. 0-1

29. perc: Labdaszerzés után Feil Máté hozta kihagyhatatlan helyzetbe Rabatin Norbertet, aki 10 méterről lőtt a kapu közepébe 0-2

79. perc: Sós 8 méterről lőtt a kapu bal oldalába 1-2

 

Vezetőedzői nyilatkozat: Nagyon jó erőkből álló csapatot győztünk le idegenben, munkával, verejtékkel. Elismerés jár a csapatnak a töretlen küzdőszellemért, Rabatin Norbertnek pedig gratulálok első NB III-as góljához, megdolgozott érte. A Dabas-Gyón csapatának a továbbiakban sok sikert kívánok!   

Vatai Attila

 

 

 

meccs.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meglepően sok Pénzügyőr szurkoló kísérte el a csapatot Maglódra, s hangos buzdításukkal hazai légkört teremtettek. Álmosan kezdtük a mérkőzést, a gyóniak többször is megfordultak a kapunk előtt, s nagyon könnyen előnybe is kerülhettek volna. Ezzel szemben a 15. percben mi szereztünk gólt, amikor egy bedobást követően a nyáron teljesen megújult, jó formát mutató Feil Máté lőtt a léc alá. Újabb negyedóra múlva megdupláztuk előnyünket. Ismét Máté volt az egyik főszereplő. Lendületesen betört a tizenhatoson belülre, de az i-re az idősebbik Rabatin (Norbert) rakta fel a pontot. A második félidőben mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, többször is volt rá alkalmunk, hogy végképp eldöntsük a három pont sorsát. Különösen Karvalics Bencét szeretném kiemelni harcossága miatt, rengeteg labdát szerzett, s emellett a támadójátékot is segítette. A mérkőzés hajrája egy szépítő találatot követően izgalmasra sikeredett. A gólról a végig magabiztosan védő, korábban bravúrt is bemutató Hajdu Gergely nem tehetett.

Bár az egyik újonc ellen értük el, de nagyon értékes három pontot szereztünk. Ellenfelünk erős csapat benyomását keltette, s nem véletlen, hogy az első fordulóban idegenben is nyerni tudott .

Jól kaptuk el a rajtot, két mérkőzésből négy pontunk van, s bár hátra vannak még a vasárnapi meccsek, s tudom, hogy csak két forduló ment le a bajnokságból, de akkor is jó érzés a tabellát böngészni, ahol a második helyen szerepel a Pénzügyőr SE neve.

A folytatásban ismét idegenben, de jól megközelíthető helyen, Dunaharasztiban gyarapíthatjuk pontjaink számát. A találkozóra pénteken 17:30 órakor kerül sor. 

Szécsi József

 

 

2016.08.13. (szombat) 17:30 óra

Pécsi MFC - Hódmezővásárhelyi FC 1-0 Videó

Mórahalom VSE – Dunaújváros 0-1

Szekszárdi UFC - Sport 36 Komlói Bányász 1-0 Videó

Várfürdő-Gyulai Termál FC - Szentlőrinc SE 0-1 Videó

Dabas-Gyón FC - Pénzügyőr SE 1-2 Videó

2016.08.14. (vasárnap) 11:00 óra

Békéscsaba 1912 Előre II. - Méhkeréki SE 3-3

2016.08.14. (vasárnap) 17:30 óra

FC Dabas – Dunaharaszti MTK 2-0 Videó

Budafoki MTE - Ferencvárosi TC II. 0-2

Paksi FC II. - Szigetszentmiklós 1-0 Videó

 

 

kozep-tab.jpg

 

 

 

 

NB3 Közép csoport

 

Beharangozó

/Kattints!/

Eredmények

/Kattints!/