Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NB III Közép csoport 24. forduló: Pénzügyőr SE - ESMTK 0-1 (0-1)

2016.03.27

 

 

 

 

NB III Közép csoport 24. forduló 

  

 

2016.03.26. (szombat) 15 óra

 

Pasaréti úti Pénzügyőr Sporttelep

 

 

 Pénzügyőr SE - ESMTK 0-1 (0-1)

 

Pasaréti út, 100 néző. Vezette: Horváth (7)

 

Pénzügyőr SE: Hajdu 0 – Szigeti 6, Luczek 6, Bíró 6, Varga-Sebestyén 5 – Szabó 5, Karvalics 6 – Pápai 5 (Hegybányai 5), Sztrunga 5, Feil 5 (Buzás) – Rabatin Norbert 5 (Rabatin Szabolcs 5)

 

20. perc: Sztrungával szemben szabálytalankodtak a félpályánál, de a bíró sípja néma maradt, a vendégek azonnal indították Kiss Dávidot, aki a jobbösszekötő helyéről 14 méterről lőtt a jobb sarokba 0-1

 

Vezetőedzői nyilatkozat: Az első félidőben az egyszerű de hatékony futballt játszó vendégek akarata érvényesült, akár két góllal is elhúzhattak volna. Szünet után egy másik mérkőzés kezdődött, nagy fölénybe kerültünk és több helyzetet is kidolgoztunk de  vagy a támadóink hibáztak vagy a végül mezőny legjobbjának választott pesterzsébeti kapus hárított bravúrosan. A győzelemhez gratulálok ellenfelünknek.     

Vatai Attila

 

meccs.jpg

 

 

 

sam_2822.jpg

Fotó: Szécsi József. A fényképre kattintva elérhető a többi kép!

 

 

 

 

Liza visszavágott

 

Az őszi erzsébeti 3-0-s győzelem, valamint az eddigi eredmények alapján joggal bízhattak a pasaréti szurkolók abban, hogy a Pénzügyőr hozza a „kötelezőt”. Bár az őszi mérkőzés góllövői – Gyürki Gergő és Lannert Bence – már máshol játszanak, a hazaiak ennek ellenére támadó összeállításban léptek pályára. Az összes épkézláb csatárát felvonultató Pénzügyőr azonban nem igazán tudott mit kezdeni az első játékrészben a szervezetten és szívósan, koncentráltan a mezőnyben játszó ESMTK-val. Olyannyira nem, hogy egy előre vágott – a szurkolók egy része szerint les gyanús – vendég akció után gólt kapott. A szünetig egy Sztrunga Zsolt – Bonica Sebastian erzsébeti hálóőr párharcot leszámítva komoly veszélyt nem jelentett az ESMTK kapujára. Szünet után kicsit felgyorsult ugyan a játék, de a nagyon sok pontatlanság megtörte a lendületet és az idő előre haladtával a vendégek malmára hajtotta a vizet. A Pénzügyőr ennek ellenére a második félidőben akár meg is fordíthatta volna az eredményt – megnyerve ezzel a mérkőzést – de sem a csereként beállt Rabatin Szabolcs, sem Szigeti Attila nem tudott a hálóba találni. Forró pillanatok, nagy kavarodások, több alkalommal ajtó-ablak helyzetek és kapusba lőtt labdák tarkították ugyan a hajrát, de a nyílt sisakkal támadó Pénzügyőr nem tudta fölényét gólra váltani.

Jövő héten egy utazás következik már-már az ismeretlenbe  de legalábbis egy idegen helyre. A Pénzügyőr ugyanis Hódmezővásárhelyen – az egykor szebb napokat és sok nézőt látott városi stadionban - még soha nem játszott bajnoki mérkőzést. De most sem kell megijedni!

 

dr. Bilkei-Gorzó Dávid

 

 

 

2016.03.26. (szombat) 15:00 óra 

Pénzügyőr SE - ESMTK 0-1

SZEOL SC - Dunaharaszti MTK 2-1

Várfürdő-Gyulai Termál FC – HR-RENT Kozármisleny 1-4

Szentlőrinc SE - Szekszárdi UFC 0-1

Komlói Bányász - Monori SE 2-1

 2016.03.27. (vasárnap) 15:00 óra 

Budafoki MTE-Újbuda FC - Békéscsaba 1912 Előre II. 2-1

2016.03.27. (vasárnap) 16:00 óra 

Bölcskei SE - Paksi FC II. 1-1

Hódmezővásárhelyi FC - Budapest Honvéd-MFA II. 3-2

 

 

 

 

NB3 Közép csoport

 

Beharangozó

/Kattints!/

Eredmények

/Kattints!/

 

 

 

kozepuj.jpg