Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NB III Közép csoport 25. forduló: Hódmezővásárhelyi FC - Pénzügyőr SE 1-1 (1-1)

2016.04.04
 

 

 

 

NB III Közép csoport 25. forduló 

  

 

2016.04.03. (vasárnap) 16:30 óra, Hódmezővásárhely

 

 

 Hódmezővásárhelyi FC - Pénzügyőr SE 1-1 (1-1)

 

Hódmezővásárhely, 200 néző. Vezette: Antal (7)

 

Pénzügyőr SE: Hajdu Gergő 7 – Szigeti Attila 6 (Hegybányai Bendegúz 5), Buzás Viktor 7, Bíró József 6, Varga-Sebestyén Benjámin 5 – Karvalics Bence 5, Szabó Balázs. 6, Luczek Dávid 6 – Rabatin Szabolcs 6 (Pápai), Sztrunga Zsolt 6, Feil Máté 7 (Rabatin Norbert)  

 

20. perc: Szabadrúgás után Bartyik Norbert csapott le egy labdára és éles szögből 8 méterről a jobb sarokba bombázott 1:0

28. perc: A hazai védelem mögé Varga-Sebestyén fejelte be a labdát, Feil Máté rácsapott és a védők közül kibújva 12 méterről jobb lábbal lőtt a kapu jobb oldalába 1:1

 

Vezetőedzői nyilatkozat: A mérkőzés nagy részében megmutattuk, hogy miért van a táblázaton annyi különbség a két csapat között, de el kell ismerni, hogy voltak időszakok amikor a hazaiaknak is volt esélyük a győzelemre. Az utolsó 10 perc dönthetett volna mindenről, a Hódmezővásárhely teljesen elkészült az erejével, gyakorlatilag egy kapura játszottunk, de lehetőségeinkkel nem tudtunk élni. A súlyos sérülést szenvedett Szigeti Attilának mielőbbi felépülést kívánunk!  

Vatai Attila

 

 

 

meccs.jpg

 

 

Hódmezővásárhely közel ötszáz négyzetkilométeren fekszik, amellyel hazánk második legnagyobb területű városa. Szemmel láthatóan kellemes az élet a Szegedtől huszonöt kilométerre lévő településen, melynek közterei rendezettek, épületei jól karbantartottak. A sportlétesítmény is egyre fejlődik, a labdarúgópálya nézőterén nemrégiben több száz ülőhely került felszerelésre és a helyi szurkolóktól származó információk szerint a közeljövőben befedik majd a lelátó egy részét. Amúgy jelenleg is zajlanak munkálatok a stadionban. A játéktér körül egy rekortán pályát építenek, melynek elkészülte már igen előrehaladott állapotban van.

Annak ellenére, hogy az elmúlt fordulóban vereséget szenvedtünk az ESMTK-tól, elég sok Pénzügyőr szurkoló kísérte el a csapatot, s hangerőben állta a versenyt a csongrádiakkal.

Vatai Attila változtatott a hadrenden. Buzás Viktor kezdőként kapott helyet a védelemben, s Luczek Dávid egy sorral feljebb került. Buzás Viktor csatasorba állítása azért is indokoltnak tűnt, mert a Vásárhelyben több jól megtermett, remek fizikai adottságokkal rendelkező labdarúgó lépett pályára, akiknek semlegesítését meg kellett oldani.

Ahogy telt az idő, úgy nőtt a feszültség a két együttes játékosai között, s a rengeteg szabálytalanság miatt elég sokat állt a játék. A huszadik percben némileg váratlanul vezetést szerzett a Vásárhely, amit Feil Máté nyolc perc múlva, tavaszi első gólját elérve kiegyenlített.

Egyértelműen a miénk volt a félidő hajrája, nem sok hiányzott hozzá, hogy előnnyel forduljunk. A második félidő elején ismét kiegyenlítetté vált a küzdelem. Tizenöt perc elteltével Szigeti Attila combszalag sérülést szenvedett (várhatóan négy-öt hétig nem számíthatunk a kitűnő játékos játékára). Vezetőedzőnk Hegybányai Bendegúzt hozta be helyére és Luczek Dávid visszakerült a védősorba.

A játékrész második fele ismét a miénk volt. Beszorítottuk ellenfelünket, mely alig várta a lefújást jelző hármas sípszót. Több lehetőségünk is volt, de nem sikerült bevinnünk a döntő találatot.

A folytatásban vasárnap 15 órakor a Paksi FC második csapatát fogadjuk Pasaréten.

Szécsi József

 

sam_3034.jpg

Fotók: Szécsi József. A fényképre kattintva elérhető a többi kép!

 

2016.04.02. (szombat) 15:00 óra

Budafoki MTE-Újbuda FC – Komlói Bányász 2-1

2016.04.02. (szombat) 16:30 óra

Monori SE - Bölcskei SE 1-0

HR-RENT Kozármisleny - Szentlőrinc SE 2-0

2016.04.03. (vasárnap) 16:30 óra

Békéscsaba 1912 Előre II. - Szekszárdi UFC 3-1

FC Dabas - Várfürdő-Gyulai Termál FC 2-2

ESMTK - SZEOL SC 0-2

Hódmezővásárhelyi FC - Pénzügyőr SE 1-1

Paksi FC II. - Budapest Honvéd-MFA II. 1-0

 

 

 

 

 

NB3 Közép csoport

 

Beharangozó

/Kattints!/

Eredmények

/Kattints!/

 

 

 

kozep.jpg