Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NB III Közép csoport 26. forduló: Pénzügyőr SE - Paksi FC II. 1-1 (1-0)

2016.04.10
 

 

 

NB III Közép csoport 26. forduló 

  

 

2016.04.10. (vasárnap) 15:00 óra

 

Pasaréti úti Pénzügyőr Sporttelep

 

 

 Pénzügyőr SE - Paksi FC II. 1-1 (1-0)

 

Pasaréti út 100 néző, Vezette: Győrki (3)

 

Pénzügyőr SE: Kondor 7 – Luczek 6, Buzás 7, Bíró 7, Varga-Sebestyén  6 – Szabó 6, Karvalics 7 – Rabatin Norbert 6 (Pápai), Sztrunga Zsolt 7, Rabatin Szabolcs 6 (Tóth Zs.) – Feil Máté 5 (Hegybányai 5)

 

5. perc: Rabatin Szabolcs bal oldali beadása tiszta helyzetben találta Sztrungát aki 6 méterről a kapu bal oldalába lőtt 1:0

52. perc: Szabadrúgásból Simon lőtt 17 méterről a jobb felső sarokba 1:1

92. perc: Szabadrúgás után Sztrunga csúsztatott Buzás elé, aki 6 méterről szabályos gólt szerzett, a játékvezető azonban kifelé ítélt szabadrúgást…  

 

Vezetőedzői nyilatkozat: Ha elvonatkoztatunk attól, hogy a játékvezető elképesztően rossz napot fogott ki és ítéleteivel folyamatosan minket sújtott, akkor megállapíthatjuk, hogy egész jó kis meccset játszottunk jó nevű ellenfelünkkel.  Úgy kezdtünk ahogy megálmodtuk, vezetésünk után is harcosan és bátran futballoztunk. Szünet után szabadrúgásból egyenlített az ellenfél majd mindkét csapat sokat tett azért, hogy  győztes gólt szerezzen, ehhez mi álltunk közelebb de végül meg kellett elégednünk az egy ponttal. Gratulálok Kondor Tamásnak a sikeres bemutatkozáshoz!      

          

 Vatai Attila

 

 

meccs.jpg

 

 

 

sam_3130.jpg

Fotók: Szécsi József. A fényképre kattintva elérhető a többi kép!

 

 

 

A mérkőzés videó összefoglalója, nyilatkozatokkal idekattintva megtekinthető. A felvétel a General International Transport támogatásával készült.

 

 

 

 

Zsolt-napKifejezetten hideg idő és szél fogadta a Paks II. csapatát Pasaréten. A  vendéglátó Pénzügyőr az 5. percben tovább fokozta a barátságtalanságot, hiszen Rabatin Szabolcs az alapvonalig küzdötte magát, majd a beadását követően Sztrunga Zsolt névnapi gólt lőtt a vendégek hálójába. A folytatásban inkább a Pénzügyőr volt veszélyesebb, a kezdőcsapatban helyet kapó Rabatin testvérek valamint Feil Máté gyorsaságának és a Paksiak meddő támadójátékának köszönhetően kontrajátékkal próbálkozhattak. A félidő felénél a Paks magasabb fokozatra kapcsolt, de Kondor Tamás kiváló reflexének köszönhetően nem került sor egyenlítésükre. A szünet után egy ártatlannak tűnő szabadrúgás megpattant a hazai sorfalon és Kondor Tamást becsapva került a hálóba. Az egyenlítő gólt követően a Pénzügyőr többet birtokolta ugyan a labdát, de a lehetőségeit nem tudta kihasználni: a gólszerző Sztrunga valamint Feil Máté lábában egyaránt benne volt a második gól élménye, de az akciót nem tudták pontosan befejezni. A hajrában az előretolt Buzás Viktor gólt érő találatát les címén semmisítette meg a mérkőzésen sok sárgalapot kiosztó játékvezető, erősen vitatható körülmények között.
Kiegyenlített mérkőzésen, a mezőnyben jól adogató, de korántsem atombiztos Paksiak ellen az erősen tartalékos Pénzügyőr pontos befejezésekkel akár győzhetett is volna. A folytatás nem bizonyul könnyű kirándulásnak, de végre nem kell túlzottan messzire menni: a Honvéd II ellen gólzáporos mérkőzésen idegenben nyerni tudó, hasonló játékerőt képviselő Monor otthonába látogat a pasaréti gárda. A klasszikus oroszlán-barlang nem itt lesz!

 


dr. Bilkei-Gorzó Dávid
 

 

 

 

2016.04.09. (szombat) 16:30 óra

Várfürdő-Gyulai Termál FC – Dunaharaszti MTK 2-2

Szentlőrinc SE - FC Dabas 2-1

Szekszárdi UFC - HR-RENT Kozármisleny 0-1

Bölcskei SE - Budafoki MTE-Újbuda FC 1-4

2016.04.10. (vasárnap) 15:00 óra

Pénzügyőr SE - Paksi FC II. 1-1

2016.04.10. (vasárnap) 14:00 óra

Budapest Honvéd-MFA II. - Monori SE 3-4

2016.04.10. (vasárnap) 16:30 óra

Komlói Bányász - Békéscsaba 1912 Előre II. 1-0

Hódmezővásárhelyi FC - SZEOL SC 0-0

 

 

 

 

 

NB3 Közép csoport

 

Beharangozó

/Kattints!/

Eredmények

/Kattints!/

 

 

kozep.jpg