Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NB III Közép csoport 31. forduló: Budapest Honvéd-MFA II. - Pénzügyőr SE 0-1 (0-0)

2016.05.14

 

 

 

 

 

Csak a Pénzügyőr!!! 

 

 

NB III Közép csoport 31. forduló 

  

 

2016.05.13. (péntek) 17:00 óra, Bozsik József Stadion

 

 

 Budapest Honvéd-MFA II. - Pénzügyőr SE 0-1 (0-0)

 

Kispest, 100 néző. Vezette: Gaál Gyöngyi (8)

 

Pénzügyőr SE: Hajdu 9 – Horváth K. 8, Luczek 8, Bíró 8, Varga-Sebestyén 8  - Szabó B. 7 – Pápai 6 (Feil a 80. percben), Rabatin Norbert 7 (Pozsonyi a 90. percben), Tóth Zsombor 6, Rabatin Szabolcs 8 – Tóth Dániel 6 (Hegybányai 7 a szünetben)

 

74. perc: Hegybányai precíz labdával indította Rabatin Szabolcsot, aki lefutotta a védőjét és a kifutó kapus mellett 14 méterről ügyes mozdulattal emelt a kapu közepébe 0-1

 

Vezetőedzői nyilatkozat: Azt hittem már mindent láttam játékosaimtól de tévedtem, mert ez a mai talán az egyik legnagyobb győzelmünk volt! A hazaiak végig nyomás alatt tartottak bennünket műfüves pályájukon de szinte hibátlanul működött a védekezésünk, amikor pedig mégis mögénk kerültek, akkor nem bírtak Hajdu Gergővel a kapuban. Akadtak lehetőségeink nekünk is, de végig a türelem volt a legfontosabb, tudtuk, hogy a hajrában lesz helyzetünk és ha azt értékesítjük a három pont is miénk lesz. Gratulálok a csapatnak, emlékezetes győzelmet arattak egy olyan környezetben, ahol egykor Puskás és Bozsik játszott és Faragó Lajos állt a kapuban!

 

 Vatai Attila

 

 

meccs.jpg

 

 

sam_3400.jpg

Fotók: Szécsi József. A fényképre kattintva elérhető a többi fotó!

 

 

Nem a legjobb előjelekkel készülődtünk a Honvéd második csapata elleni találkozóra, s nem azért, mert aznap péntek tizenharmadika volt. A sérülések, betegségek, eltiltások miatt Vatai Attila vezetőedzőnek az utánpótlásból kellett behívnia játékosokat. Pozsonyi Patrik és Román Ádám a kispadra, Tóth Dániel pedig a kezdőcsapatba került, de Horváth Krisztián is még csak a második meccsét játszotta kezdőként.

Talán az összeszokottság hiányának, valamint a számunkra szokatlan műfűnek is köszönhetően az első félóra a kispestiek fölényét hozta. Több alkalommal is a levegőben lógott a góljuk, de a mérkőzés folyamán végig magabiztosan védő Hajdu Gergely életben tartotta reményeinket. Ezt követően feljavult a védőmunkánk, s egyre kiegyenlítettebbé vált a játék.

A második félidő már a miénk volt. Gyors támadóink egyre több problémát okoztak a Honvéd védőinek, olyannyira, hogy alig negyedórával a találkozó vége előtt egy kontratámadás során Rabatin Szabolcs bevitte a döntő találatot. A hosszabbítás utolsó perceiben szakadni kezdett az eső, de ez mit sem zavarta az ünneplő játékosokat és szurkolókat. A csapategységnek, az akaratnak és a jó taktikának is köszönhetően ismét nagyon komoly eredményt értünk el.

Még két meccsünk hátra van a bajnokságból, de már most kijelenthető, hogy a megerősödött NB3-ba újoncként visszatérve túlteljesítettünk minden előzetes várakozást. Május 22-én a Békéscsaba második csapatát, május 29-én pedig a SZEOL-t fogadjuk Pasaréten, az utolsó fordulóban pedig szabadnaposak leszünk.

Szécsi József

 

 

 

 

 

2016.05.13. (péntek) 17:00 óra

Budapest Honvéd-MFA II. - Pénzügyőr SE 0-1

2016.05.14. (szombat) 17:00 óra

Budafoki MTE-Újbuda FC - Várfürdő-Gyulai Termál FC 4-0

2016.05.14. (szombat) 17:30 óra

Monori SE - Szentlőrinc SE 0-1

ESMTK - FC Dabas 0-1

2016.05.15. (vasárnap) 17:30 óra

Hódmezővásárhelyi FC - HR-RENT Kozármisleny 0-1

Paksi FC II. - Szekszárdi UFC 1-0

Bölcskei SE - SZEOL SC /ELMARADT/

Békéscsaba 1912 Előre II. - Dunaharaszti MTK 3-3

 

 

 

 
 
 

 

NB3 Közép csoport

 

Beharangozó

/Kattints!/

Eredmények

/Kattints!/

 

 

 

 

 

kozep.jpg

 
 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.